Γιώργος Λιανός: Φωτογράφισε τους δύο γιους του στον Άγιο Δομίνικο

Ο γνωστός παρουσιαστής απαθανάτισε τα παιδιά του να παίζουν στην παραλία.

Γιώργος Λιανός: Φωτογράφισε τους δύο γιους του στον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός μετά τη ολιγοήμερη παραμονή του στη χώρα μας, επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής αυτή τη φορά πήρε μαζί του και τα παιδιά του από τον γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία με τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο να είναι σε έναν από τους στίβους μάχης του Survivor και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

giorgoslianoss me gious ston agio dominiko1

Υπενθυμίζεται ότι στον ‘Αγιο Δομίνικο είναι όλο αυτό το διάστημα η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη και η 14μηνών κόρη τους Βαλέρια – Ασημούλα.

Μάλιστα έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες της μικρής ενθουσιάζοντας τους followers του.


https://www.instagram.com/p/CcQlBi1Jjlj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιανός αγαπά όλα του τα παιδιά, και παρότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να περνά το χρόνο που θα ήθελε μαζί τους, προσπαθεί να τον αναπληρώσει με κάθε ευκαιρία.

Σίγουρα η τεχνολογία βοηθά να έχει καθημερινή επικοινωνία με όλα του τα παιδιά ( έχει επίσης ακόμα μία κόρη, την Αριάνα).

«Είναι χαρά μου να έχω τα τέσσερα παιδιά μου μαζεμένα στο σπίτι ακόμα κι αν κουράζομαι», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The2NightShow”.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο Hello, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι προσπαθεί να είναι δίπλα τους όχι με μπαμπαδίστικο τρόπο, αλλά να συζητά μαζί τους και να τους εξηγεί για πιο λόγο λέει όχι. Και παρότι στεναχωριέται όταν τους λέει όχι, πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχουν όρια.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών του όπως τις έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved