Κατερίνα Καραβάτου: Νέες φωτογραφίες με τα παιδιά της από τις διακοπές

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με την Αέλια και τον Αρίωνα από τις διακοπές τους.

Κατερίνα Καραβάτου: Νέες φωτογραφίες με τα παιδιά της από τις διακοπές

Μετά από μία γεμάτη σεζόν, η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μαζί της η καλύτερη παρέα, τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας.

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες μαζί τους και πρόσφατα δημοσίευσε μια ακόμα, αυτή τη φορά με την αγαπημένη της θεία Ελένη.

«Όταν τα δικά τους καλοκαίρια συναντούν τα δικά μου καλοκαίρια, λαμβάνοντας ανεκτίμητη χαρά, φροντίδα, προστασία και αγάπη. («Θεία Ελένη κάτσε δίπλα μας», της είπαν, κι εκείνη όπως τόσα χρόνια τώρα -από τότε που ήμουν εγώ παιδί -έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να τους κάνει να καταλάβουν άλλη μια φορά την σπουδαιότητα αυτής της μεγάλης και υπέροχης οικογένειας.»

Στις φωτογραφίες παρόλο που τα χαρακτηριστικά των παιδιών δεν φαίνονται, χαμογελούν και είναι εμφανές ότι απολαμβάνουν την παρέα της θείας τους, όπως άλλωστε αναφέρει στο μήνυμά της και η Κατερίνα Καραβάτου.

https://www.instagram.com/p/CgtXINYj_H0

Κατερίνα Καραβάτου: Η οικογένεια πάνω από όλα

Για την παρουσιάστρια, η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Η ίδια έχει εκφράσει αρκετές φορές άλλωστε την αδυναμία που είχε στη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αλλά και στις θείες της και όλους τους συγγενείς με τους οποίους είναι πολύ δεμένη.

Η σπουδαία σημασία που έχει η οικογένεια στην ζωή της φαίνεται και από τις σχέσεις που έχει δημιουργήσει η ίδια με τα παιδιά της. Περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο και κάνει μαζί τους κάθε λογής δραστηριότητες, όπως παιχνίδια, εκδρομές κ.α.

https://www.instagram.com/p/CTwDjMIDr4C

Για τα γενέθλια του γιου της τον περασμένο Μάιο, είχε γράψει στο Instagram:

«Κοιτώντας σε, μαθαίνω να προχωρώ σωστά, με αγάπη, ειλικρίνεια, τρυφερότητα και δύναμη. Σκέψεις του τώρα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, ακριβώς έξι χρόνια από την στιγμή που σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να είσαι χαρούμενος. Χρόνια πολλά υπέροχε ατρόμητε πολεμιστή μου! #Αρίωνας»

https://www.instagram.com/p/CdaTDS3jR3n

Εξίσου περήφανη είναι φυσικά και για την κόρη της, Αέλια, με την οποία όπως είχε εκμυστηρευτεί και στην εκπομπή της ακούνε μουσική μαζί και έχουν βγάλει μάλιστα και το δικό τους χορευτικό.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Κατερίνα Καραβάτου με την κόρη της είναι η παρακάτω.

karavatou-kori.jpg

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved