Κατερίνα Καραβάτου: Mέρα σχολικής εκδρομής - Η φώτο με την κόρη της στο αυτοκίνητο

Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φακό όλο χαρά.

Κατερίνα Καραβάτου: Mέρα σχολικής εκδρομής - Η φώτο με την κόρη της στο αυτοκίνητο

Για την Κατερίνα Καραβάτου, τα παιδιά της είναι πάνω από όλα και από όλους. Συχνά εκφράζει την αδυναμία που τους έχει μέσα από τις αναρτήσεις και τις συνεντεύξεις της και απολαμβάνει να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Η παρουσιάστρια αν και ενεργή στα social media, είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που αφορούν σε εκείνα, για αυτό και όταν δημοσιεύει φωτογραφίες τους συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και αμέτρητα κολακευτικά σχόλια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη φωτογραφία με τον Αρίωνα. Το αγοράκι έγινε έξι χρονών και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία του που συγκέντρωσε πάνω από 15 χιλιάδες likes.

«Κοιτώντας σε, μαθαίνω να προχωρώ σωστά, με αγάπη, ειλικρίνεια, τρυφερότητα και δύναμη. Σκέψεις του τώρα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, ακριβώς έξι χρόνια από την στιγμή που σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να είσαι χαρούμενος. Χρόνια πολλά υπέροχε ατρόμητε πολεμιστή μου! #Αρίωνας» έγραψε στην ανάρτησή της.


https://www.instagram.com/p/CdaTDS3jR3n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την παρουσιάστρια φέτος απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Mega και τις καθημερινές περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της. Σήμερα για παράδειγμα δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της ήδη από νωρίς το πρωί. Η Αέλια πήγε εκδρομή με το σχολείο και η Κατερίνα Καραβάτου την συνοδεύει μέχρι το σχολείο με το αυτοκίνητο και απαθανατίζει το στιγμιότυπο για να θυμούνται τον ενθουσιασμό και την χαρά της μικρής.

katerina karavatou kori ekdromi

Κατερίνα Καραβάτου: Πέντε ακόμα αναρτήσεις που θυμόμαστε με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ευαίσθητη, με χιούμορ, χαρακτηριστικά που αποτυπώνονται και στις αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πέντε αναρτήσεις που εμείς ξεχωρίσαμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved