Κατερίνα Καραβάτου: O Αρίωνας είναι τρομερός μπαλαδόρος

Ο Αρίωνας σε νέες (ποδοσφαιρικές) περιπέτειες.

Κατερίνα Καραβάτου: O Αρίωνας είναι τρομερός μπαλαδόρος

Η Κατερίνα Καραβάτου, είναι μαμά του Αρίωνα και της Αέλιας. Ο μικρός της γιος, παρά το νεαρό της ηλικίας του (6 ετών) είναι πολύ δραστήριο παιδί.

Παίζει ποδόσφαιρο, κάνει αναρρίχηση, και είναι τρομερός κολυμβητής! Ιδού η απόδειξη:

katerinakaravatou-(8).jpg
katerinakaravatou-(7).jpg

Η μαμά Κατερίνα είναι πολύ περήφανη για τον γιο της. Πριν από λίγο καιρό ο Αρίωνας πήρε βραβείο στην κολύμβηση, και τώρα τον βλέπουμε να εξασκεί τις ποδοσφαιρικές του δεξιότητες.

Ο μικρός πραγματικά έχει πολλά ταλέντα, και σίγουρα πολλή ενέργεια και την διοχετεύει καθημερινά σε πολλές δραστηριότητες.

Η γλυκιά παρουσιάστρια, προσέχει να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Αρίωνα της, αν και δεν είναι τόσο φειδωλή στις δημοσιεύσεις της, όσο παλαιότερα.

Ποια είναι τα οφέλη του ποδοσφαίρου στα παιδιά;

Σωματικά οφέλη

Το παιδί αποκτά ένα γερό και ευλύγιστο μυϊκό σύστημα καθώς και γερά οστά, λόγω των ασκήσεων δύναμης και ευλυγισίας που περιλαμβάνει η προπόνηση.

Τα σουτ και οι ντρίπλες της μπάλας αναπτύσσουν ευκινησία και συντονισμό. Το τρέξιμο και το sprint εγγυάται πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Τα οφέλη για την υγεία από τα ενεργά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, περιλαμβάνουν ισχυρότερα οστά και μυς, μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και μειωμένη πιθανότητα υπερβολικού βάρους.

Κοινωνικά οφέλη

Το παιχνίδι σε μια ομάδα ποδοσφαίρου αναπτύσσει την ικανότητα του παιδιού να συνεργάζεται και να αλληλοεπιδρά με άλλα παιδιά.

Βελτίωση της αυτοεκτίμησής του

Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο δίνει έμφαση στην επιτυχία της ομάδας στο σύνολό της και όχι στην επιτυχία των μεμονωμένων παικτών, είναι ένα άθλημα που απολαμβάνουν όλα τα παιδιά.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του αξιολάτρευτου Αρίωνα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved