Η νέα φωτογραφία του Πέτρου Λαγούτη με τους γιους του

Πέτρος Λαγούτης: Στη Λευκάδα με τους γιους του βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Η νέα φωτογραφία του Πέτρου Λαγούτη με τους γιους του

Ο Πέτρος Λαγούτης μαζί με τους γιους του, Γιώργο και Δημήτρη βρέθηκαν στη Λευκάδα και πέρασαν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός, ανάρτησε μάλιστα φωτογραφία με τα δυο του αγόρια.

lagoutis-petros-leukada-gioi.jpg

Αναρτήσεις όμως έκαναν και οι γιοι του Πέτρου Λαγούτη, δείχνοντας στους διαδικτυακούς τους φίλους, τις ομορφιές που κρύβει το νησί της Λευκάδας.

Πέτρος Λαγούτης - Μυρτώ Αλικάκη: Πάνω από όλα βάζουν τους γιους τους

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη είναι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί. Τόσο κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους όσο και στην πορεία, όταν πήραν χωριστούς δρόμους, σπάνια απασχολούσαν τη δημοσιότητα με τα προσωπικά τους.

https://www.instagram.com/p/CdAxv_YsqNl

Ακόμα και στους λογαριασμούς τους στο Instagram σπάνια αναρτούσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους, που είναι και για τους δύο, το σημαντικότερο «επίτευγμα» της ζωής τους.

Πλέον είναι μεγάλα παιδιά, ο Δημήτρης είναι 20 ετών και ο Γιώργης 16 ετών, αλλά ως γονείς περνούν χρόνο μαζί τους γιατί ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες.

«Η καθημερινότητά μου τον τελευταίο καιρό δε με αφήνει να βαλτώσω, τόσο σχετικά με τη δουλειά μου καθώς έχω τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, όσο και σε σχέση με την οικογένειά μου γιατί τα παιδιά μου χρειάζονται χρόνο μαζί μου…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Gala η ηθοποιός πριν λίγα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CTcR3QjsHmG

Μάλιστα έχει μιλήσει τόσο η ίδια όσο και ο Πέτρος Λαγούτης για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους και πως νιώθουν οικογένεια ο ένας τον άλλον.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved