Αλικάκη - Λαγούτης: Ο γιος τους Γιώργης μεγάλωσε και άλλαξε πολύ - Αυτή είναι η σπάνια φώτο του

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε φωτογραφία του Γιώργη Λαγούτη;

Αλικάκη - Λαγούτης: Ο γιος τους Γιώργης μεγάλωσε και άλλαξε πολύ - Αυτή είναι η σπάνια φώτο του

Είναι 16 ετών, φειδωλός στις αναρτήσεις τους και γι΄ αυτό τούτη η ανάρτησή του, μας έκανε να ξαφνιαστούμε ευχάριστα. Γιατί; Μα γιατί τον Γιώργο Λαγούτη, μικρότερο γιο του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτώς Αλικάκη, τον θυμόμασταν κάπως έτσι...

mirto alikaki gioi lagouti 2

και η σημερινή του εικόνα είναι αυτή!

mirto alikaki gioi lagouti 1

Εντυπωσιαστήκατε έτσι; Το ίδιο και εμείς. Σε αυτή τη φωτογραφία μάλιστα, μας θυμίζει αρκετά τον πατέρα του, Πέτρο Λαγούτη.

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη είναι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί. Τόσο κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους όσο και στην πορεία, όταν πήραν χωριστούς δρόμους, σπάνια απασχολούσαν τη δημοσιότητα με τα προσωπικά τους.

Ακόμα και στους λογαριασμούς τους στο Instagram σπάνια αναρτούσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους, που είναι και για τους δύο, το σημαντικότερο «επίτευγμα» της ζωής τους.

Πλέον είναι μεγάλα παιδιά, ο Δημήτρης είναι 20 ετών και ο Γιώργης 16 ετών, αλλά ως γονείς περνούν χρόνο μαζί τους γιατί ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες.

«Η καθημερινότητά μου τον τελευταίο καιρό δε με αφήνει να βαλτώσω, τόσο σχετικά με τη δουλειά μου καθώς έχω τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, όσο και σε σχέση με την οικογένειά μου γιατί τα παιδιά μου χρειάζονται χρόνο μαζί μου…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Gala η ηθοποιός πριν λίγα χρόνια.

Μάλιστα έχει μιλήσει τόσο η ίδια όσο και ο Πέτρος Λαγούτης για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους και πώς νιώθουν οικογένεια ο ένας τον άλλον.

Τα παιδιά τους περνούν χρόνο και με τους δύο γονείς. Πρόσφαρα μάλιστα είχαν κάνει μια σπάνια έξοδο οι τέσσερίς τους και τη φωτογραφία ανάρτησε η Μυρτώ Αλικάκη.

mirto alikaki gioi lagouti 3

«Αν δεν είχα γίνει μαμά, σίγουρα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα παιδιά μου που καθημερινά μου υπενθυμίζουν τι είναι σημαντικό και τι όχι, που μου δίνουν κίνητρο να είμαι δημιουργική και παρούσα, και που με απομακρύνουν από τον όποιο εγωισμό η ναρκισσισμό...», είχε γράψει κάποια στιγμή για τη μητρότητα σε μια ανάρτησή τη .

Οι φωτογραφίες με τον Δημήτρη και τον Γιώργη

Αν και σπάνιες, οι αναρτήσεις τον Γιώργο ειναι μοναδικές. Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες έτσι όπως τις έχει αναρτήσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό αλλά και ο πατέρας του, Πέτρος Λαγούτης στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved