Λαγούτης - Αλικάκη: Οι γιοι τους μεγάλωσαν και άλλαξαν πολύ - Δείτε φώτο

Θα εντυπωσιαστείτε...

Λαγούτης - Αλικάκη: Οι γιοι τους μεγάλωσαν και άλλαξαν πολύ - Δείτε φώτο

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη είναι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και γονείς δύο αγοριών.

Τόσο κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους όσο και στην πορεία, όταν πήραν χωριστούς δρόμους, σπάνια απασχολούσαν τη δημοσιότητα με τα προσωπικά τους.
Ακόμα και στους λογαριασμούς τους στο Instagram σπάνια αναρτούσαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους, που είναι και για τους δύο, το σημαντικότερο «επίτευγμα» της ζωής τους.

Πλέον είναι μεγάλα παιδιά, ο Δημήτρης είναι 19 ετών και ο Γιώργης 15 ετών, αλλά ως γονείς περνούν χρόνο μαζί τους γιατί ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες.
«Η καθημερινότητά μου τον τελευταίο καιρό δε με αφήνει να βαλτώσω, τόσο σχετικά με τη δουλειά μου καθώς έχω τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, όσο και σε σχέση με την οικογένειά μου γιατί τα παιδιά μου χρειάζονται χρόνο μαζί μου…», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Gala η ηθοποιός.

Μάλιστα έχει μιλήσει τόσο η ίδια όσο και ο Πέτρος Λαγούτης για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους και πώς νιώθουν οικογένεια ο ένας τον άλλον.

Τα παιδιά τους περνούν χρόνο και με τους δύο γονείς ενώ πρόσφατα βρέθηκαν με τον πατέρα τους στα γυρίσματα της εκπομπής της Σμαράγδας Καρύδη «Celebrity Game Night» που προβάλλεται στο Mega . Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες των δύο αγοριών όπως και ο μπαμπάς τους και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από το πόσο έχουν αλλάξει.

Δείτε τις φωτογραφίες των δύο αγοριών στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved