Μαρία Ηλιάκη: Το κόλπο να μη βουλώνουν τα αυτάκια της κόρης της στο αεροπλάνο

Τι κάνει η Μαρία Ηλιάκη προκειμένου να μη βουλώνουν τα αυτάκια της Κατερίνας όταν ταξιδεύουν αεροπορικώς.

Μαρία Ηλιάκη: Το κόλπο να μη βουλώνουν τα αυτάκια της κόρης της στο αεροπλάνο
Instagram / marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας όπου εργάζεται ο σύντροφός της.

Μετά τη γέννηση της κόρης της και την επιστροφή της στην τηλεόραση, η διαδρομή Αθήνα – Ζυρίχη έγινε για την ίδια ρουτίνα.

Πλέον είναι … εξπέρ σε ότι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια με μωρό καθώς ταξιδεύει με την κόρη της από μηνών.

https://www.instagram.com/p/CgOlG4RsWbo

Μια από τις πολλές followers της θέλησε να μάθει τι κάνει η παρουσιάστρια προκειμένου να μη βουλώνουν τα αυτάκια της μικρής στην πτήση.

Η Μαρία Ηλιάκη της απάντησε ότι δίνει στην κόρη της πιπίλα.

iliaki.jpg

Η ενός έτους Κατερίνα

Η Κατερίνα Μανουσάκη, έγινε ενός έτους τον περασμένο Ιούνιο και όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια σε ένα insta story είναι στη φάση που θέλει μόνο τη «μαμά».

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς τώρα περνάμε την περίοδο “Θέλω μόνο τη μαμά μου”. Τύπου κατεβάζω τα σκουπίδια, κλαίει, πλαντάζει, λες και θα πάω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια.

Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο κάτω, σπαράζει. Μπήκα λοιπόν, κι εγώ και διάβασα ότι το παθαίνουν αυτούς τους μήνες τα παιδιά κι ότι είναι το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά, ότι πρέπει η μαμά να εξηγεί. Και κάθομαι κι εγώ και εξηγώ.

“Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα λείψει πέντε λεπτά και θα γυρίσει. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα πάει να κάνει το πιπί της. Δεν… ‘Μαμά”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η ίδια είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλές στιγμές της καθημερινότητας με τη μικρή της κόρη.

Αναρτά μάλιστα και αρκετές φωτογραφίες όπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved