Μαρία Ηλιάκη: Η throwback φωτογραφία από το δωμάτιο προετοιμασίας τοκετού

Η Μαρία Ηλιάκη περιγράφει πώς ένιωθε λίγο πριν τη γέννηση της κόρης της.

Μαρία Ηλιάκη: Η throwback φωτογραφία από το δωμάτιο προετοιμασίας τοκετού
Instagram / marakiiliaki - photo credits: @shooterio

Ένας χρόνος έχει περάσει από όταν η Μαρία Ηλιάκη κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κόρη της. Η παρουσιάστρια γέννησε στις 31 Μαΐου του 2021 στην Ζυρίχη όπου και πέρασε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, δίπλα στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Ανήμερα των γενεθλίων της μικρής Κατερινούλας, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία τραβηγμένη έναν χρόνο πριν από το δωμάτιο προετοιμασίας του τοκετού. Η παρουσιάστρια κάθεται με μάσκα και ρόμπα στο κρεβάτι, πιάνει τα πόδια της και κοιτάζει με μάτια που χαμογελούν τον φωτογραφικό φακό.

«Και κάπως έτσι, ένα χρόνο πριν μπήκα στο δωμάτιο προετοιμασίας με μεγάλη αγωνία και φόβο, αλλά και ενθουσιασμό και περιέργεια για όλο αυτό το καινούριο που θα ερχόταν στη ζωή μας…»

Με το παραπάνω σχόλιο η Μαρία Ηλιάκη περιγράφει όλα αυτά που νιώθει μία γυναίκα λίγο πριν γεννήσει. Συναισθήματα ανάμεικτα, δυνατά που θυμάται για μία ζωή.

maria iliaki domatio proetoimasias toketou

Το δωμάτιο μας είναι φυσικά γνώριμο μιας και από εκεί είχε δημοσιεύσει και τις πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννηση του μωρού της.

maria iliaki gennise fotografies 7

H παρουσιάστρια δημοσίευσε μία ακομα φωτογραφία από το δωμάτιο τοκετού, την πρώτη οικογενειακή λίγο μετά τη γέννηση της μικρούλας.

«…και από εκείνη την ημέρα…όλα είναι αλλιώς…» έγραψε


https://www.instagram.com/p/CeNiOBHoR1k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαρία Ηλιάκη: Ένα χρόνο μαμά

Η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, συμβουλές, tips και προσωπικές της εμπειρίες. Μέσω Instagram έχει μιλήσει για την υπερέμεση κύηση που είχε στην εγκυμοσύνη, αλλά και για πολλές από τις καθημερινές προκλήσεις και όμορφες στιγμές που βιώνει με την κόρη της.

iliaki kourasmeni mana 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved