Μαρία Ηλιάκη: Μαμά και κόρη ντύθηκαν ασορτί (ξανά)

Η Μαρία Ηλιάκη και η μικρή Κατερίνα με το ίδιο fashion element.

Μαρία Ηλιάκη: Μαμά και κόρη ντύθηκαν ασορτί (ξανά)

H Μαρία Ηλιάκη είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των Instagram Stories και posts που δημοσιεύει. Η παρουσιάστρια μοιράζεται τις εμπειρίες της, τις σκέψεις της, κάνει ερωτήσεις προς το κοινό της, ενώ δε λείπουν και οι συμβουλές για θέματα μόδας, ομορφιάς και μητρότητας.

Μέχρι και σήμερα, οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της δεν είναι πολλές και σε όλες αποφεύγει να δείχνει το προσωπάκι της. Μοιράζεται, ωστόσο, στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί και όπως φαίνεται μαμά και κόρη περνούν αρκετό χρόνο παρέα.

iliaki paixnidi me tin kori tis 1

Η Μαρία Ηλιάκη ανέκαθεν είχε εξαίρετο στιλ και πολλές φορές οι διαδικτυακοί της φίλοι τη ρωτούν για ρούχα και ενδυματικούς συνδυασμούς. Η αγάπη της αυτή για τη μόδα, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στο τι φοράει η ίδια, αλλά στα ρούχα που επιλέγει για το μωρό της.

Από όταν η Κατερινούλα ήταν ακόμα πιο μικρή, η παρουσιάστρια μας έδειχνε τα ιδιαίτερα ρουχαλάκια της.

iliaki formaki 3

Πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει ακόμα μία φωτογραφία, δείχνοντάς μας το outfit της κόρης της το οποίο είχε το δικό της αγαπημένο fashion element: τις ρίγες.

maria hliaki marinieres 2

Η Μαρία Ηλιάκη λατρεύει τις μαρινιέρες όπως έχει δηλώσει πολλές φορές και μέσω Instagram και έχει αρκετά μπλουζάκια και t-shirts, ακόμη και πουκάμισα στο κλασικό λευκό-μπλε χρώμα αλλά και στα πιο μοντέρνα, λευκό-κόκκινο ή λευκό-πράσινο.

Στα ριγέ ντύθηκαν ξανά μαμά και κόρη και μερικές μέρες πριν. «Stripe lovers» γράφει η παρουσιάστρια στο Instagram Story της ακριβώς πάνω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την μικρή Κατερίνα. Αυτή τη φορά η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε ριγέ σε λευκό-μαύρο χρώμα και η κόρη της σε λευκό-κόκκινο.

maria iliaki kori riges

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved