Γεωργία Αβασκαντήρα: «Τα καταφέραμε» - Οι δυσκολίες και τα απρόοπτα των διακοπών με τον γιο της

Οι διακοπές στην Κίμωλο για την Γεωργία Αβασκαντήρα ήταν διαφορετικές από κάθε άποψη.

Γεωργία Αβασκαντήρα: «Τα καταφέραμε» - Οι δυσκολίες και τα απρόοπτα των διακοπών με τον γιο της

Την όμορφη Κίμωλο επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Γεωργία Αβασκαντήρα με τον γιο της.

Η παραμονή τους στο νησί είχε πολλά απρόοπτα και πολλές δυσκολίες, όμως, όπως έγραψε σε ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλα αντιμετωπίστηκαν με την ίδια να αντλεί δύναμη από τον γιο της.

Έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αβασκαντήρα:

«Πέρασαν 33 χρόνια για να καταλάβω ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσω τις φοβίες μου δεν είναι ούτε η ψυχοθεραπεία ούτε η εξυπνάδα «βούτα» στις φοβίες σου και θα τις αντιμετωπίσεις. Σε μένα δεν λειτούργησε ποτέ αυτό!

Έπρεπε να έρθει στη ζωή μου ο γιος μου για να ξετυλίγω μια μια απο τις φοβίες μου και να τις αντιμετωπίζω μαζί του!

Βρεθήκαμε πριν μια εβδομάδα σε ένα νησί που τα είχαμε σχεδιάσει όλα διαφορετικά και τίποτα δεν έγινε έτσι όπως το οργανώσαμε!

Πολλές οι δυσκολίες και τα απρόοπτα αλλά αν μένει κάτι από όλο αυτό είναι η σύνδεση με τον μικρό μου σε ένα μέρος χωρίς βοήθεια χωρίς να γνωρίζουμε κανέναν και όχι με εύκολες συνθήκες, πολλές ώρες στη παραλία με παιχνίδι, πολλές αγκαλιές, φαγητό στο κρεβάτι 😂 παγωτό στη παραλία, αποχή από τα social media και το καλύτερο συναίσθημα «Τα καταφέραμε».

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το νησί, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

Ο μικρός Αλέξανδρος

Η Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τον μοναχογιό τους. Στις αναρτήσεις τους, ο ηθοποιός και η χορογράφος μοιράζονται σκέψεις και εμπειρίες, ως γονείς πλέον, και πολλά στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα. Τι περιλαμβάνει αυτή; Παιχνίδι, αγκαλιές και βόλτες.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στα κοινωνικά μέσα. Είναι γλυκιά, αυθεντική, ενώ ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό είναι και λόγω της αισθητικής της. Έχει ιδιαίτερο γούστο, λατρεύει τα boho αντικείμενα, τα γήινα χρώματα και αυτό είναι εμφανές και από τη διακόσμηση του σπιτιού, από τον παραμυθένιο γάμο με τον Γιώργο Χρανιώτη ακόμα και από τα παιχνίδια που έχει επιλέξει για το μικρό αγόρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved