Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Για καφέ με τον γιο τους – Το παιχνίδι που τον ενθουσίασε

Δείτε τι ακριβώς έκανε ο μικρός Αλέξανδρος.

Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Για καφέ με τον γιο τους – Το παιχνίδι που τον ενθουσίασε

Όταν έχεις ένα παιδί 1,5 - 2 ετών δύσκολα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου με μια σχετική ηρεμία.

Είναι στο στάδιο που θέλει να εξερευνά τα πάντα, να αγγίξει κάθε τι που του κεντρίζει το ενδιαφέρον και φυσικά ούτε λόγος να καθίσει στο καρότσι ( μόνο για ύπνο και αν).

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Αλέξανδρο, τον γιο της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη, που τον προσεχή Ιούνιο θα γίνει 2 ετών.

Πήγαν για καφέ και ο γιος τους, πήρε την μεταλλική καρέκλα και άρχισε τις…βόλτες. Η μαμά του φυσικά τον πήρε στο κατόπι και δεν αντιστάθηκε, απαθανάτισε τη στιγμή.

gavaskantira xraniotis volta me gio


Προφανώς και δεν είναι το μοναδικό παιδάκι που κάνει κάτι παρόμοιο. Κάθε άλλο. Είναι ίσως ένα από τα πιο …αγαπημένα αυτοσχέδια παιχνίδια των μικρών παιδιών.

Παιχνίδια για παιδιά 2 ετών

Δεν τα λένε τυχαία "τρομερά" τα δίχρονα. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία τα χαρακτηρίζει η ενέργεια, η δημιουργικότητα, η περιέργεια και το ενδιαφέρον να μάθουν τα πάντα για όλα όσα τα περιβάλλουν.

Όταν πρόκειται για αγορά παιχνιδιών για παιδιά ηλικίας 2 ετών, θα πρέπει να επιλέγετε οτιδήποτε εισάγει απαλά τη μάθηση στην καθημερινότητά τους, ενώ παράλληλα τα βοηθά να διασκεδάζουν και να αναπτύσσονται σωστά και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα ερεθίσματα που χρειάζεται.

Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία , χρειάζονται παιχνίδια που μπορούν να σπρώξουν, να τραβήξουν και να σύρουν καθώς περπατούν, παζλ και παιχνίδια που έχουν γράμματα και αριθμούς.

Το ζευγάρι προσπαθεί να δίνει στο γιο του όχι μόνο τα κατάλληλα παιχνίδια αλλά και ερεθίσματα γι΄ αυτή την ηλικία. Οσο για τις φωτογραφίες που αναρτά, η μία καλύτερη από την άλλη. Δείτε αρκετές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved