Γεωργία Αβασκαντήρα: Η νέα φώτο με τον κατάξανθο γιο της και το σχόλιο του Χρανιώτη

Μαμά και γιος ποζάρουν μαζί στον φακό. 

Γεωργία Αβασκαντήρα: Η νέα φώτο με τον κατάξανθο γιο της και το σχόλιο του Χρανιώτη

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τον μοναχογιό τους. Ο μικρός Αλέξανδρος ήρθε στον κόσμο ενάμιση χρόνο πριν και τους άλλαξε τη ζωή. Στις αναρτήσεις τους, ο ηθοποιός και η χορογράφος μοιράζονται σκέψεις και εμπειρίες, ως γονείς πλέον, και πολλά στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα. Τι περιλαμβάνει αυτή; Παιχνίδι, αγκαλιές και βόλτες.


https://www.instagram.com/tv/CWQ-VdnpJTT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στα κοινωνικά μέσα. Είναι γλυκιά, αυθεντική, ενώ ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό είναι και λόγω της αισθητικής της. Έχει ιδιαίτερο γούστο, λατρεύει τα boho αντικείμενα, τα γήινα χρώματα και αυτό είναι εμφανές και από τη διακόσμηση του σπιτιού, από τον παραμυθένιο γάμο με τον Γιώργο Χρανιώτη ακόμα και από τα παιχνίδια που έχει επιλέξει για το μικρό αγόρι.


https://www.instagram.com/tv/CWQ-VdnpJTT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αλέξανδρος έχει μοιάσει στη μαμά του, τουλάχιστον στα χρώματα μιας και οι δύο γονείς δεν αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του στα social media. Είναι κατάξανθος, με σγουρά μαλλάκια και πλέον σε μία ηλικία που δε σταματά να τρέχει, να παίζει και να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω του.

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η Γεωργία Αβασκατνήρα μερικές ημέρες πριν. Μαμά και γιος ποζάρουν στον φακό. Η χορογράφος κοιτάζει την κάμερα και χαμογελά ενώ το αγοράκι είναι εμφανώς πιο αυθόρμητο.


https://www.instagram.com/p/CcBWf6nLw5O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σύντροφος ζωής» σχολίασε η διάσημη μαμά στην ανάρτησή της. Πολλοί από τους ακολούθους της έσπευσαν αν σχολιάσουν ή να αφήσουν μία καρδιά. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Χρανιώτης που έγραψε:

«Φαμίλια μου»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τον μοναχογιό του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved