Αντώνης Ρέμος: Με την κόρη του αγκαλιά στην Ίο - Η νέα φώτο

Το στιγμιότυπο με τον Αντώνη Ρέμο και τη μικρή Ελένη δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Αντώνης Ρέμος: Με την κόρη του αγκαλιά στην Ίο - Η νέα φώτο

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος πέρασαν μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Ίο και η γνωστή σχεδιάστρια ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες στο προφίλ της.

Το τοπίο ήταν μαγευτικό, από τις φωτογραφίες, ωστόσο, που δημοσίευσε ξεχώρισε αυτή με την Αντώνη Ρέμο και την κόρη του που ατενίζουν τη θάλασσα αγκαλιά.

antonis-remos-kori.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / yvonini

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η αδυναμία στην κόρη τους μέσα από φωτογραφίες

Το ζευγάρι δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες της κόρης τα τελευταία χρόνια. Η μικρή Ελένη γιόρτασε τον περασμένο Φλεβάρη τα έβδομα γενέθλιά της και σε συνέντευξή του πριν χρόνια στο περιοδικό Down Town Κύπρου, ο Αντώνης Ρέμος είχε πει:

«Όταν υπάρχει ένα παιδί, αυτόματα γίνεται το κέντρο βαρύτητας στη ζωή σου. Η Ελένη γεμίζει την καθημερινότητά μας με αλήθεια, συγκίνηση, γέλια, αγάπη, τρυφερότητα, είναι το νόημα της ζωής, η αφετηρία και το τέρμα. Όταν έχεις το παιδί σου αγκαλιά, δεν σε νοιάζει τίποτα και όλα σε νοιάζουν».

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής είχε επίσης αναφέρει ότι η Ελένη του έμαθε να διαφοροποιεί τις προτεραιότητες στη ζωή του και να αγαπά χωρίς όρια. Όσο για το ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή μέσα στην ημέρα του; Είχε απαντήσει ότι είναι η στιγμή που κοιμάται η μικρή στην αγκαλιά του, που παίζουν και γελούν μαζί.

Σήμερα, η Ελένη είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι που αγαπά τη μουσική όπως ο μπαμπάς της. Μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα πιάνου και χθες η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε στιγμιότυπα με το κοριτσάκι να παίζει.

remos-kori-piano.JPG

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved