Υβόννη Μπόσνιακ: Αγνώριστη την έκανε η κόρη της στις διακοπές του Πάσχα

Η Ελένη Πασχαλίδη βρήκε τρόπο να περάσει ...δημιουργικά τον χρόνο της.

 

Υβόννη Μπόσνιακ: Αγνώριστη την έκανε η κόρη της στις διακοπές του Πάσχα

Η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε με τους followers της ένα όμορφο στιγμιότυπο με την κόρη της, Ελένη. Είναι ξαπλωμένη και η μικρή της έχει κάνει ένα πρωτότυπο...μακιγιάζ.

Όπως θα δείτε έχει αφεθεί στα χέρια της Ελένης κι εκείνη την έχει βάψει με τον δικό της τρόπο.

ivoni mposniak me kori1

Η Ελένη Πασχαλίδη μεγάλωσε πολύ

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 και σήμερα είναι 7 ετών. Οι γονείς της σπάνια κάνουν αναρτήσεις με την ίδια, όμως όταν το κάνουν, ακόμη και αν δεν δείχνουν το πρόσωπό της, οι φωτογραφίες της είναι απλά υπέροχες.


https://www.instagram.com/p/CZ9GuPcjccV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μικρή Ελένη, λέγεται, ότι μοιάζει αρκετά στη μαμά της, έχει τα εκφραστικά της μάτια και φυσικά μερικά χαρακτηριστικά του μπαμπά της, που την κάνουν σκέτη γλύκα. Οι φωτογραφίες της λιγοστές, όμως αρκετές για να καταλάβει κανείς πόσο όμορφα μεγαλώνει και πόσο μεγάλη αδυναμία της έχουν οι γονείς της.

Με αφορμή μια επίσκεψη στο κομμωτήριο με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την ίδια με την μονάκριβη Ελένη της, να ποζάρουν και να δείχνουν τα νέα τους μαλλιά.

ivoni mposniak me kori2

Η Υβόννη Μπόσνιακ όπως θα δείτε διάλεξε ένα αυστηρό ίσιο μαλλί για την ίδια, ενώ η Ελένη ενώ κουρεύτηκε, έκανε μπούκλες τα μαλλιά της. Τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της λατρεύουν τα κουκλίστικα μπουκλάκια και η Ελένη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved