Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι φώτο και οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης και του συζύγου της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο στην κόρη και τον σύζυγό της που είχαν χθες γενέθλια. 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι φώτο και οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης και του συζύγου της

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Φλορίντα Πετρουτσέλι καθώς η κόρη της Μαίρη και ο σύζυγός της , Άρης Γούτος , είχαν γενέθλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στα δύο τόσο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.

Δημοσίευσε λοιπόν δύο φωτογραφίες τους, ξεχωριστά, γράφοντας « Happy Birthday».

Στην πρώτη είναι η κόρη της Μαίρη, που όπως βλέπετε έχει μεγαλώσει πολύ.

florindu-genehtlia-koris-kai-sizigou2.jpg

Η δεύτερη φωτογραφία είναι του συζύγου της.

florindu-genehtlia-koris-kai-sizigou1.jpg

Πέρυσι τέτοια εποχή είχε γράψει στο ποστ της: « 20/7. Ίδια μέρα Γενέθλια Μπαμπάς και κόρη..Σήμερα γιορτάζουν οι αγάπες μου μεγάλες να είσαστε πάντα καλά.Χρόνια πολλά».

Γενικά, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά της και εύκολα το διαπιστώνει κανείς αυτό, ρίχνοντας μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αποχή από την τηλεόραση από τη νέα χρονιά

Μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά στο πλευρό της Ελεωνόρας Μελέτη, η γνωστή παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό, καθώς δεν θα είναι του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής.

H Φλορίντα Πετρουτσέλι εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίζει να δουλεύει και όπως αποκάλυψε έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις, όμως η ίδια θεωρεί ότι είναι νωρίς ακόμα.

Προτεραιότητα η οικογένειά της

Για την ίδια προτεραιότητα ήταν και παραμένει η οικογένειά της. Θέλει να περνά χρόνο με τα παιδιά της και να είναι μαζί τους, ειδικά τώρα που είναι μικρά.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η ίδια το απορρίπτει – προς το παρόν καθώς όπως είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Στην αρχή θέλαμε πολύ τρίτο παιδί και ο άντρας μου το είχε δεδομένο, αλλά μετά το δεύτερο περάσαμε πολύ δύσκολα και τώρα δεν το σκεφτόμαστε τόσο».

Οι αναρτήσεις της Πετρουτσέλι με τον Άρη Γούτο με τα παιδιά τους δεν είναι συχνές είναι όμως αρκετές και μπορείτε να δείτε ορισμένες από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved