Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας σε νέες περιπέτειες:Οι φώτο από την Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στην Τήνο με τους γιους του.

Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας σε νέες περιπέτειες:Οι φώτο από την Τήνο
Instagram Giorgos Liagas

Διακοπές με τους γιους του κάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Ο Γιώργος Λιάγκας αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα και πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει και του χρόνου, μάζεψε τα πράγματά του, πήρε τους γιους του και όπου φύγει φύγει.

Για την ακρίβεια αφού έκανε μια γρήγορη βόλτα στην Μύκονο, στη συνέχεια επισκέφθηκε το αγαπημένο του νησί που δεν είναι άλλο από αυτό της Τήνου.

Ο παρουσιαστής διαθέτει σπίτι στο νησί, όπως αρκετοί από εσάς γνωρίζεται το οποίο επισκέπτεται όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του και φυσικά το καλοκαίρι. Μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι και η βάση του, μιας και καθημερινά κάνει βόλτες με το σκάφος που έχει σε γύρω νησιά.

https://www.instagram.com/p/Cf4YnY4KWO5

Αν και πριν μερικές μέρες είδαμε τις πρώτες αναρτήσεις του από την Τήνο, πριν μερικές ώρες έκανε ακόμη μερικές νέες φωτογραφίες δείχνοντάς μας τους γιους του.

Όπως βλέπετε και εσείς τα παιδιά απολαμβάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες με τον μπαμπά Γιώργο στο έπακρο μέχρι να έρθει η στιγμή να περάσουν μερικές μέρες του καλοκαιριού και με τη μαμά Φαίη που ξεκουράζεται και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved