Γιώργος Λιάγκας: Το πρωινό με θέα και οι κρυμμένοι παράδεισοι των γιων του

Μετά τη Μύκονο, σειρά είχε το αγαπημένο τους νησί. Η Τήνος.

Γιώργος Λιάγκας: Το πρωινό με θέα και οι κρυμμένοι παράδεισοι των γιων του

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, έφτιαξε βαλίτσες και μαζί με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη έφυγαν για τις διακοπές τους. Οι διακοπές άρχισαν από τη Μύκονο και συνεχίζονται στην Τήνο, όπου και διατηρεί ο γνωστός δημοσιογράφος εξοχικό σπίτι.


https://www.instagram.com/tv/CebMrGQq8eF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του τα παιδιά του και το καλοκαίρι του είναι σχεδόν όλο, αφιερωμένο στους γιους του. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι τρεις τους (ή μάλλον για να είμαστε σωστοί... οι τέσσερίς τους, μιας και φέτος έχουν την Cookie μαζί τους) θα απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές όχι μόνο της Τήνου αλλά και όλων των νησιών των Κυκλάδων και των Επτανήσων. Βλέπετε ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί να έχει ως βάση του την Τήνο, όμως με το σκάφος που διαθέτει, κάνει καθημερινά βόλτες και επισκέπτεται με τους γιους του, απόμερα μέρη και παραλίες με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά.

Οι φωτογραφίες από την Τήνο

Ο δημοσιογράφος πριν μερικές ώρες φωτογράφισε τα αγόρια του στα Υστέρνια, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Τήνου, δείχνοντάς μας θέα που «κόβει» την ανάσα.

Τα Instagram stories που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας από τις διακοπές με τους γιους του στην Τήνο είναι υπέροχα. Δείτε τα παρακάτω μαζί με τα σχόλια που τα συνόδευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved