Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ανιψιά της είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή της διάθεσής της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την ημέρα που έγινε θεία, έχει ξετρελαθεί με την ανιψιά της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ανιψιά της είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή της διάθεσής της

Το γεγονός ότι μένει με την αδελφή της στην ίδια πολυκατοικία της δίνει τη δυνατότητα να βλέπει τη μικρούλα σχεδόν καθημερινά και να περνά χρόνο μαζί της.

Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, θαυμάζει την αδελφή της, Ελίνα την οποία θεωρεί πολύ καλή μητέρα.

Ως μαμά δύο αγοριών η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ξετρελαθεί που ήρθε στην οικογένειά της ένα κοριτσάκι. Γι’ αυτό και κάθε φορά που συναντά την ανιψιά της σπεύδει να δημοσιεύσει τις πιο τρυφερές και γλυκές στιγμές που περνά μαζί της.

Μία υπέροχη φωτογραφία της ανιψιάς της δημοσίευσε μετά από ένα μήνα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η μικρή Κατερίνα, είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή της διάθεσης της θείας της, όπως σχολιάζει η ηθοποιός.

Τα αμοιβαία χαμόγελα και το αληθινό κοίταγμα μέσα στα μάτια, είναι ένα από τα πιο αυθεντικά πράγματα του κόσμου. Και θεία και ανιψιά είναι τυχερές που έχουν η μια την άλλη!


https://www.instagram.com/p/Cf_ChuvAv5k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η ανιψιά μου είναι σαν από παραμύθι. Και δεν το λέω επειδή είναι ανιψιά μου, μιλάω εντελώς αντικειμενικά.Είναι θεόσταλτο αυτό το μωρό.

Της έχω μάθει να με λέει “Ντο” γιατί δεν μπορεί να πει ολόκληρο το “Ντορέττα” και λιώνω κάθε φορά που την ακούω», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Dot που βρέθηκε καλεσμένη πρόσφατα.

Ο ρόλος του θείου και της θείας στη ζωή των παιδιών

Όπως η γιαγιά και ο παππούς, έτσι και ο θείος και η θεία παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών. Είναι από τους ανθρώπους που είναι δίπλα στο παιδί από την πρώτη στιγμή που γεννιέται.

Μεγαλώνοντας, η σχέση αυτή γίνεται πιο δυνατή και θείος ή θεία αναλαμβάνουν έναν ενδιάμεσο ρόλο που συνδυάζει χαρκατηριστικά του ρόλου του γονιού και του φίλου. Είναι πάντα εκεί, συμβουλεύει, στηρίζει, δεν κρίνει, κατανοεί.

Και για όλους τους θείους και τις θείες όμως τα ανίψια κατέχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους και το ίδιο ισχύει και για την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε όλες τις αναρτήσεις με την ανιψιά της, η αδυναμία που της έχει είναι εμφανής.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η θεία Ντορέττα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved