Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φόρεσε γυαλιά ηλίου στην ανιψιά της και τη φωτογράφισε

Μία υπέροχη φωτογραφία της ανιψιάς της δημοσίευσε μετά από καιρό η Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φόρεσε γυαλιά ηλίου στην ανιψιά της και τη φωτογράφισε

Ξετρελαμένη με την ανιψιά της είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, είναι ενεργή στα social media και δημοσιεύει φωτογραφίες δικές της, των παιδιών της, των φίλων της, και τους τελευταίους μήνες και του νέου μέλους της οικογένειας, της ανιψιά της.

«Η ανιψιά μου είναι σαν από παραμύθι. Και δεν το λέω επειδή είναι ανιψιά μου, μιλάω εντελώς αντικειμενικά.Είναι θεόσταλτο αυτό το μωρό.

Της έχω μάθει να με λέει “Ντο” γιατί δεν μπορεί να πει ολόκληρο το “Ντορέττα” και λιώνω κάθε φορά που την ακούω» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Dot που βρέθηκε καλεσμένη πρόσφατα.


https://www.instagram.com/tv/CYHO_UPpQLz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μένει στην ίδια πολυκατοικία με την αδερφή της, κάτι που της επιτρέπει να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο με την μικρούλα. Από τη γέννησή της μερικούς μήνες πριν μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους να παίζουν, να αγκαλιάζονται αλλά και φωτογραφίες με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

ntoretta anipsia 3

Η νέα αστεία φωτογραφία με την μικρούλα

Μία νέα φωτογραφία της ανιψιάς της δημοσίευσε η Ντορέττα Παπδημητρίου λίγες μέρες πριν. Η ηθοποιός φόρεσε τα γυαλιά της στην ανιψιά της και τη φωτογράφισε όσο η μικρούλα πόζαρε στον φακό.

Στη φωτογραφία δεν έγραψε κανένα σχόλιο, έκανε όμως μία καρδιά που τα λέει όλα.

papadimitritou doretta anipsia

Και επειδή οι φωτογραφίες της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι μία προς μία υπέροχες, τις έχουμε συγκεντρώσει στην gallery για να τις απολαύσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved