Αυτά τα μωράκια του Tik Tok έσπασαν ρεκόρ γλυκύτητας

Αυτά είναι τα πιο χαριτωμένα μωράκια του Tik Tok.

Αυτά τα μωράκια του Tik Tok έσπασαν ρεκόρ γλυκύτητας

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό που αισθανόμαστε όταν κοιτάζουμε ένα μωρό, είναι μια βαθιά ανάγκη να το φροντίσουμε.

Ειδικά τα ανθρώπινα μωρά είναι από τα πιο ανήμπορα μωρά που υπάρχουν και κυριολεκτικά δε μπορούν να κάνουν τίποτα δίχως τη βοήθεια ενός ενήλικου ανθρώπου. Περνούν μήνες πριν ακόμα καταφέρουν να σηκώσουν το κεφάλι τους.

Αν τα αφήσεις μόνα τους θα μείνουν ακίνητα, δε θα μπορούν να βρουν τροφή ή νερό και δε θα μπορούν να απομακρυνθούν από τα ίδια τους τα απόβλητα.

Σε μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, οι ερευνητές έχουν βρει αποδείξεις που αναφέρουν ότι η «χάρη» είναι εξελικτικά σχεδιασμένη ώστε να απευθύνει έκκληση προς όλες τις αισθήσεις μας, είτε είμαστε άνδρες, γυναίκες, γονείς, ή άτεκνοι.

Το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει ένα μωρό, είναι η χάρη- όσο πιο χαριτωμένο είναι ένα μωρό, τόσο περισσότερο απευθύνεται στις αισθήσεις μας αλλά και τόσο περισσότερο είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τη φροντίδα μας.

Υπάρχει πιο όμορφο θέαμα από ένα μωρό που κάνει γκριμάτσες, γελάει ή κάνει νάζια;

Τα μωρά συχνά κλέβουν την παράσταση και κατά καιρούς έχουμε δει μωράκια κάθε ηλικίας να πρωταγωνιστούν σε απίθανες φωτογραφίσεις και viral βίντεο.

Αυτοί φυσικά που τραβάνε τις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο είναι οι ίδιοι οι γονείς και τα τελευταία χρόνια, τα social media είναι η ευκαιρία για να μπορούμε όλοι να απολαύσουμε τα στιγμιότυπα που έχουν απαθανατίσει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα πιο γλυκά μωράκια του Tik Tok. Προσοχή περιέχει στιγμιότυπα που σπάνε όλα τα ρεκόρ γλυκύτητας, και μπορεί να θέλετε να κάνετε και εσείς ένα μωράκι μετά από αυτό το βίντεο!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved