Πέντε θήκες για γρανίτες που θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι

Αν έχετε τον έλεγχο των συστατικών, οι γρανίτες μπορούν να  μετατραπούν από ένα απλό κέρασμα, στην απόλυτη καθημερινή λιχουδιά του καλοκαιριού.

Πέντε θήκες για γρανίτες που θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, και ανεβαίνει, και ανεβαίνει δεν υπάρχει καλύτερο και πιο απολαυστικό σνακ, από μια γρανίτα. Από το ξύπνημα του μεσημεριανού ύπνου μέχρι τη βόλτα στο πάρκο ή την παραλία, δεν υπάρχει τίποτε πιο νόστιμό, πιο λαχταριστό και πιο δροσιστικό. Και ενώ δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο εμπόριο, μιας και συνήθως οι περισσότερες γρανίτες είναι γεμάτες με ζάχαρη και συντηρητικά, μπορείτε να επενδύσετε σε θήκες για γρανίτες, ελέγχοντας μάλιστα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα ξέρετε τι θα τρώει το παιδί σας, αλλά θα είστε και ήσυχη καθώς θα ξέρετε ότι θα λαμβάνει απαραίτητα για την ανάπτυξή του, θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία.

Όταν ελέγχετε τα υλικά σας, οι γρανίτες μπορούν να μπουν στο καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα των παιδιών σας. Smoothies, γιαούρτια με φρούτα, ακόμη και βρεφικοί πουρέδες μπορούν να καταψυχθούν και να σερβιριστούν ως... γρανίτες. Μεταξύ άλλων όμως, μπορούν να γίνουν οι καλύτερος σύμμαχος στην αντιμετώπιση του πόνου οδοντοφυΐας.

Εμείς θέλοντας να σας δώσουμε μερικές ιδέες βρήκαμε στο διαδίκτυο θήκες για γρανίτες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Διαλέξαμε τις πιο εντυπωσιακές και σας τις παρουσιάζουμε.

#1


https://www.instagram.com/p/CXBGH6tLi38/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#2


https://www.instagram.com/p/Ce0fLDqIEGB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#3


https://www.instagram.com/p/Ce0Wzt3jdZb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#4


https://www.instagram.com/p/CeGGCECuySY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#5


https://www.instagram.com/p/CXt75kPDpp6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved