Χρήστος Βασιλόπουλος: Οι πρώτες διακοπές με τον 2 μηνών γιο του (pics)

Τι έκανε ο ηθοποιός με τη σύντροφό του και το νέο μέλος της οικογένειας; 

Χρήστος Βασιλόπουλος: Οι πρώτες διακοπές με τον 2 μηνών γιο του (pics)

Στο κλαμπ των μπαμπάδων ανήκει πλέον ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο γιος του γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος ο νέος μπαμπάς στους διαδικτυακούς του φίλους με την πρώτη φωτογραφία του μωρού δύο μέρες μετά τη γέννησή του:

«Στις 13 Ιουνίου, στις 4.54 το πρωί, ο γιος μας, το μωρό μας Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Το συναίσθημα ... ΑΜΕΣΟ, η χαρά ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να αρχίσει να το δουλεύει…. Πολύτιμο! Θα νιώθω για πάντα ευγνώμων», είχε γράψει γεμάτος χαρά.

Έκτοτε, ο ηθοποιός έχει μοιραστεί μαζί μας αρκετές φωτογραφίες του μικρού Apollo και είναι εμφανής η μεγάλη αδυναμία που του έχει.

christos vasilopoulos gio enos minos

Τις τελευταίες μέρες, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του, Sarah Conner, απολαμβάνουν τις πρώτες διακοπές με το μωρό τους. Όπως αποκάλυψε με μία ανάρτησή του ο ηθοποιός, για τις διακοπές τους επέλεξαν τον τόπο διαμονής τους που δεν είναι άλλος από το L.A.. Μάλιστα, όπως σχολίασε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός, ανυπομονεί να μεγαλώσει ο γιος του για να τον πάει στα κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved