Γνωστές Ελληνίδες μαμάδες που θα γιορτάσουν φέτος τα 1α γενέθλια του παιδιού τους

Το 2022 θα διοργανώσουν το πρώτο πάρτι γενεθλίων του παιδιού τους.

Γνωστές Ελληνίδες μαμάδες που θα γιορτάσουν φέτος τα 1α γενέθλια του παιδιού τους

Το 2021 ήταν ακόμα μια δύσκολη χρονιά που μας αποχαιρέτησε με την ραγδαία εξάπλωση της Όμικρον.

Ωστόσο, για πολλούς ήταν μια χρονιά που θα τους μείνει αξέχαστη καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά ( ή για δεύτερη).

Γνωστές Ελληνίδες από το καλλιτεχνικό και τον ευρύτερο χώρο της showbiz έφεραν στον κόσμο το μωρό τους και φέτος θα γιορτάσουν τα πρώτα του γενέθλια.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η Μαρία Ηλιάκη, η Νάντια Μπουλέ, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατερίνα Στικούδη, είναι μερικές μόνο από τις μανούλες που φέτος θα οργανώσουν το πρώτο πάρτι γενεθλίων του παιδιού τους.

Χριστίνα Μπόμπα


https://www.instagram.com/p/CVm5FJZI9Dn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H γνωστή influencer γέννησε δίδυμα στις 23 Ιουνίου του 2021. Δύο μέρες μετά τον ερχομό τους η ευτυχισμένη μαμά σε ποστ της έγραψε:

«Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί!
Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.
Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!»

Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησαν για τις προσπάθειες που έκαναν μέχρι να γίνουν γονείς αλλά και πόσο ευτυχισμένοι είναι που κατάφεραν να αποκτήσουν τις δίδυμες κόρες τους.

Μαρία Ηλιάκη


https://www.instagram.com/p/CW0IjoRsqj4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 31 Μαίου του 2021 η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε στην Ελβετία ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

O σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του, λέγοντας:«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.»

Φέτος το ζευγάρι θα δει την κόρη τους να σβήνει το πρώτο της κεράκι.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε ποιες άλλες μαμάδες της ελληνικής showbiz θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved