Παίζοντας τρίλιζα έμαθαν το φύλο του μωρού τους (vid)

Μια πρωτότυπη αποκάλυψη φύλου μωρού που δεν θύμιζε σε τίποτε άλλες αντίστοιχες που έχουμε δει.

Παίζοντας τρίλιζα έμαθαν το φύλο του μωρού τους (vid)

Τα Gender party reveal ή αλλιώς πάρτι αποκάλυψης φύλου του μωρού, ξεκίνησαν από το εξωτερικό και πλέον πολλές είναι και οι Ελληνίδες μαμάδες που τα κάνουν, μαθαίνοντας τελευταίες το φύλο του μωρού που θα φέρουν στον κόσμο.

Τελευταία παραδείγματα η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, που έμαθαν το φύλο του μωρού τους μέσα από πάρτι που διοργάνωσαν φίλοι και συγγενείς, ο Μάνος Μαγιάτης με τη σύντροφό του και η Μελίνα Μακρή.

Πώς γίνονται τα πάρτι reveal;

Το ζευγάρι ζητά από τον γιατρό να μην του αποκαλύψει το φύλο του μωρού, και επιστρατεύει κάποιον οικείο για να το μάθει. Έτσι όταν ο γιατρός ενημερώσει τον άνθρωπο που θα στείλει το ζευγάρι, αναλαμβάνει να οργανώσει το πάρτι ώστε να μάθουν οι ευτυχισμένοι μέλλοντες γονείς το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Κάποιοι λοιπόν μαθαίνουν ότι θα γίνουν γονείς κόβοντας μια τούρτα, που κρύβει μέσα γαλάζια ή ροζ κρέμα, σπάζοντας κάποιο μπαλόνι που επίσης κρύβει μέσα του γαλάζιο ή ροζ κομφετί ή πούδρα ή γίνονται ακόμη πιο ευρηματικοί. Όπως συνέβη και στην παρακάτω περίπτωση.

Ο φίλος του ζευγαριού που θα παρακολουθήσετε, αποφάσισε να τους βάλει να παίξουν τρίλιζα για να μάθουν αν θα αποκτήσουν αγόρι ή κορίτσι. Το αποτέλεσμα; Απολαυστικό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.


https://www.instagram.com/tv/CeRbKZQJ-g7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved