Ελληνίδα ηθοποιός: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού και βάφει το δωμάτιο

Με ένα Insta story και μια δημοσκόπηση, η Ελληνίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά, Αγγελική, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Ελληνίδα ηθοποιός: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού και βάφει το δωμάτιο

Έχουμε δει πολλές ανακοινώσεις που οι διάσημοι γονείς αποκαλύπτουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν, τέτοια όμως, σίγουρα όχι.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, θέλοντας να πει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει κοριτσάκι, αποφάσισε να το κάνει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Μέσα από μια δημοσκόπηση που δημιούργησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CR6PBObNguB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζήτησε από τους followers της να απαντήσουν στο ερώτημα τι θα είναι το μωρό της -αγόρι ή κορίτσι- και κάπως έτσι θα μάθαμε και εμείς ότι περιμένει κοριτσάκι.

Super μέλλουσα μαμά... ετοιμάζει τη φωλιά (Nesting)

Τι γνωρίζετε εσείς αλήθεια για το nesting; Nest στα αγγλικά, σημαίνει φωλιά. Και όπως τα ζώα και τα πουλιά ετοιμάζουν τις φωλιές που θα υποδεχτούν τα μωρά τους, έτσι και οι άνθρωποι προετοιμάζουν τη δική τους φωλιά (aka παιδικό δωμάτιο) για να υποδεχτεί το νεογέννητο μωρό τους.


https://www.instagram.com/p/CShXbf8oBAk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ίδιο κάνει και η Ναταλία Δήμου, η τηλεοπτική αδερφή της Αγγελικής. Όπως θα δείτε στη gallery που ακολουθεί, αν και βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, βάφει με τα χεράκια της το βρεφικό δωμάτιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved