Κασσιανή Τανιμανίδη: Η πρώτη που έμαθε το φύλο των διδύμων & η αντίδρασή της

Από χθες το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την αποκάλυψη του φύλου των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Κασσιανή Τανιμανίδη: Η πρώτη που έμαθε το φύλο των διδύμων & η αντίδρασή της

Οι δυο τους και ακολουθώντας το έθιμο του εξωτερικού, αποφάσισαν να κάνουν ένα "Gender Reveal Party" για να μάθουν το φύλο των διδύμων τους. ΄

Όπως η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε κάτω από το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε, πριν λίγες μέρες ο γιατρός της της έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους της φίλους και εκείνοι με τη σειρά τους, τους ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη που θα δείτε παρακάτω. Ανάμεσα σε αυτούς τους φίλους ήταν και η Κασσιανή Τανιμανίδη, αδερφή του Σάκη.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σπάνε τα μπαλόνια και από μέσα ροζ κομφετί. Έτσι έγινε γνωστό ότι θα αποκτήσουν δύο κορίτσια. Όλα ροζ λοιπόν για τον Σάκη και τη Χριστίνα που δεν μπορούσαν να κρύψουν ούτε τη χαρά τους, ούτε και τη συγκίνησή τους για αυτή τη διπλή ευλογία.


https://www.instagram.com/p/CKwxopxntA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Μάθαμε τo φύλo των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι! ?
Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 ?) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας... εσάς! ♥️

Πολλά ευχαριστώ στους αγαπημένους μας @kasi.tani @queen.annezia @demiliakv @gkv08 που μας ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη! #weloveyou

#happiestmoments #twinscomingsoon #genderreveal #genderrevealballoons #twins", έγραψε κάτω από το βίντεο η ευτυχισμένη κοριτσομαμά.

kasiani tanimanidi

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή. Μέσα στις πρώτες αντιδράσεις ήταν και εκείνη της αδερφής του Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανής που έσπευσε να δημοσιεύσει το δικό της μήνυμα μετά την αποκάλυψη του φύλου των μωρών. Η ίδια όπως αναφέραμε και παραπάνω, ήταν μία από τους ανθρώπους που διάβασαν το φάκελο, γνώριζαν το φύλο των διδύμων και ετοίμασαν αυτή την όμορφη έκπληξη στο ζευγάρι.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το σχόλιό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved