Είδε τις κόρες του στην σκηνή και ο λόγος τον έκανε να δακρύσει (vid)

Συγκινημένος είδε τις κόρες του επάνω στη σκηνή οι οποίες έκαναν αίτηση αντί για αυτόν στο Britain’s Got Talent.

Είδε τις κόρες του στην σκηνή και ο λόγος τον έκανε να δακρύσει (vid)

O Nick Edwards δεν περίμενε ποτέ ότι από το κοινό που βρισκόταν στο “Britain’s Got Talent”, θα ανέβαινε στη σκηνή για να διαγωνιστεί.

Ο 35χρονος πίστευε ότι θα περνούσε μια όμορφη μέρα με τη σύζυγό του. Μέσα στο πρόγραμμά τους, υπήρχε και η επίσκεψη στις οντισιόν του Britain’s Got Talent. Ωστόσο, όταν βρέθηκε εκεί, είχε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, βλέποντας τη μητέρα του, Tracey και τις δύο κορούλες του Savannah, 3 ετών, και Cali, 4 ετών, να περπατούν στην σκηνή.

Η Tracey εξήγησε ότι ο γιος της χρειαζόταν ένα κίνητρο για να τραγουδήσει μπροστά σε κοινό, γι' αυτό και έκανε την αίτηση αντί για αυτόν.

Ο Edwards, που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με το τραγούδι, πήγε να πιει λίγο νερό πριν τραγουδήσει μπροστά στους κριτές το τραγούδι “Daddy’s Little Girl”.

Η συγκινητική του ερμηνεία έκανε τις κριτές Amanda Holden, Alesha Dixon και τον παρουσιαστή Declan Donnelly να δακρύσουν.

Οι κριτές μετά το τέλος της ερμηνείας του, του έδωσαν 4 "Ναι" για να προχωρήσει στην επόμενη φάση, ενώ "Ναι" φώναζαν και οι 4 χιλιάδες θεατές που βρίσκονταν στο κοινό.

Κάποιοι ωστόσο παρατήρησαν ότι ο μπαμπάς είχε μικρόφωνο επάνω του, πριν βγουν οι κόρες του στη σκηνή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλο το στιγμιότυπο ήταν στημένο. Μετά από αυτά τα σχόλια, υπεύθυνος της παραγωγής μίλησε και εξήγησε, ότι έπρεπε να του βάλουν μικρόφωνο, "μιας και θα ήταν μέρος του gogglebox. Έτσι δεν θα υποπτευόταν τίποτα".

Δείτε το βίντεο που έχουν δει πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες στο Youtube.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved