Αλικάκη - Λαγούτης: Σπάνια φωτογραφία με τους δύο γιους τους

Τα δύο αγόρια έχουν μεγαλώσει πολύ. 

Αλικάκη - Λαγούτης: Σπάνια φωτογραφία με τους δύο γιους τους

Η Μυρτώ Αλικάκη αν και ενεργή στα social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της. Προτιμά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συνταγές της, φωτογραφίες της και αναρτήσεις που αφορούν τη δουλειά της. Το ίδιο και ο Πέτρος Λαγούτης.

Οι δύο ηθοποιοί ακόμα και την εποχή που ήταν ζευγάρι, σπάνια απασχολούσαν τα media. Ανέκαθεν κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μία στάση που διατηρούν μέχρι και σήμερα.

Οι γιοι τους έχουν μεγαλώσει πολύ

Οι δυο γιοι των ηθοποιών έχουν μεγαλώσει πολύ. Ο Δημήτρης είναι 20 ετών και ο Γιώργης 16 και είναι δύο αγόρια πανέμορφα που μοιάζουν και στους δύο τους γονείς.

Μία νέα φωτογραφία με τα παιδιά της δημοσίευσε η Μυρτώ Αλικάκη. Σύσσωμη η οικογένεια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και η ηθοποιός με τέσσερις λέξεις περγράφει τη μεταξύ τους σχέση:

"Απλή, ατόφια, συμπαγής αγάπη..."

muryo alikaki petros lagoutis gioi 1

Οι δύο ηθοποιοί παρότι εδώ και χρόνια έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, έχουν άψογες σχέσεις, μεταξύ τους υπάρχει αγάπη και παραμένουν δεμένοι για χάρη των παιδιών τους.

Η Μυρτώ Αλικάκη αν και σπάνια αναφέρεται στα παιδιά της, σε παλιότερη ανάρτησή της είχε γράψει το εξής:

«Αν δεν είχα γίνει μαμά, σίγουρα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα παιδιά μου που καθημερινά μου υπενθυμίζουν τι είναι σημαντικό και τι όχι, που μου δίνουν κίνητρο να είμαι δημιουργική και παρούσα, και που με απομακρύνουν από τον όποιο εγωισμό η ναρκισσισμό...».

alikaki m gioi

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μυρτώ Αλικάκη με τους γιους της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved