Ο γιος του Βασίλη Λιάτσου περνάει από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό (εικόνες)

Τελειόφοιτος νηπιαγωγείου ο Λιάτσος junior!

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Αιμίλιο και τον Αντώνη.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο διακριτικά του χώρου προσπαθώντας να κρατούν τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

«Πάντα τον έβλεπα, αλλά ποτέ δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη επαφή. Ουσιαστικά αποκτήσαμε επαφή όταν πήγα να κάνω κι εγώ εκπομπή στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να έρθουμε κοντά», είχε δηλώσει στο παρελθόν η όμορφη παρουσιάστρια, εξηγώντας πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό τους.

Ο μεγάλος τους γιος τελείωσε το νηπιαγωγείο και θα πάει δημοτικό, και οι γονείς του είναι πολύ περήφανοι, και μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες, από την γιορτή του σχολείου, και συγκεκριμένα του 7ου νηπιαγωγείου Κηφησιάς.

"Γιατί μεγαλώσαμε. Γιατί τελειωσαμε το Νηπιαγωγειο ... Και πλέον θα λεγομαστε Αιμιλιος το πρωτακι", σχολίασε η περήφανη μαμά του!

Η καθημερινότητα με δύο αγόρια

Όπως έχει πει η Ελένη Καρποντίνη σε συνέντευξή της στο στο people η καθημερινότητα στο σπίτι είναι έντονη, ενώ ο Βασίλης βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την υποστηρίζει σε κάθε ανάγκη των παιδιών.

«Είναι ενεργός πατέρας. Κάνει τα πάντα. Πολλές φορές, όταν είναι εκτός σπιτιού για τις δουλειές του, μου λείπει, διότι ο Βασίλης είναι η πιο πολύτιμη βοήθεια που έχω». Βέβαια δεν λείπει και η βοήθεια από τους παππούδες.

«Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί, διότι έχουμε την υποστήριξη των γονιών μας, οι οποίοι μας ξεκουράζουν όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι επίσης σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες όλης της αγαπημένης οικογένειας στην gallery που ακολοθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved