Καρποντίνη- Λιάτσος: Οι καλοκαιρινές φώτο με τα παιδιά τους στην Άνδρο

Το ζευγάρι απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά του τις διακοπές του στην Άνδρο. 

Καρποντίνη- Λιάτσος: Οι καλοκαιρινές φώτο με τα παιδιά τους στην Άνδρο

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος, επέλεξαν την Άνδρο για τις διακοπές με τα παιδιά τους.

Παρότι είναι και οι δύο ενεργοί στα social media, τις περισσότερες αναρτήσεις με τους γιους της, τον Αιμίλιο και τον Αντώνη, από το νησί τις κάνει η μαμά Ελένη .

Τα αγόρια περνούν πολλές ώρες στη θάλασσα με μπάνιο, παιχνίδι αλλά και θαλάσσια σπορ.


https://www.instagram.com/p/CSeWOf8D4GS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καθημερινότητα με δύο αγόρια

Όπως έχει πει η Ελένη Καρποντίνη σε συνέντευξή της στο στο people η καθημερινότητα στο σπίτι είναι έντονη, ενώ ο Βασίλης βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την υποστηρίζει σε κάθε ανάγκη των παιδιών.

«Είναι ενεργός πατέρας. Κάνει τα πάντα. Πολλές φορές, όταν είναι εκτός σπιτιού για τις δουλειές του, μου λείπει, διότι ο Βασίλης είναι η πιο πολύτιμη βοήθεια που έχω». Βέβαια δεν λείπει και η βοήθεια από τους παππούδες. «Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί, διότι έχουμε την υποστήριξη των γονιών μας, οι οποίοι μας ξεκουράζουν όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι επίσης σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων.


https://www.instagram.com/p/CM2SO7VADO1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προς το παρόν και μέχρι να επιστρέψουν στην Αθήνα, χαίρονται τις ομορφιές του νησιού παρέα με τα παιδιά τους. Δείτε στη gallery που ακολουθεί, μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι γνωστοί γονείς με τα παιδιά τους από την Άνδρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved