Λευτέρης Πετρούνιας: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του με αφορμή τα γενέθλιά της

Η ανάρτηση που έκανε με αφορμή τα γενέθλιά της.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του με αφορμή τα γενέθλιά της

Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση είχε τα γενέθλιά της και εκείνος με μια σειρά από φωτογραφίες της έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι πρωταθλητές μετά από πολλά χρόνια σχέσης και τον ερχομό δύο παιδιών, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης παρουσία στενών συγγενών και φίλων στον Άγιο Δημήτριο στη Γλυφάδα.


https://www.instagram.com/p/CUaH9ZIMhxe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος. Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας», είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος από το γάμο τους στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

H δημόσια ερωτική εξομολόγηση με αφορμή τα γενέθλια της Βασιλικής

Η Βασιλική Μιλλούση έχει τα γενέθλιά της και με αυτές τις φωτογραφίες, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ευχήθηκε «χρόνια πολλά».


https://www.instagram.com/p/CdJLWzXKCaP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά στην πιο καλή , όμορφη πολυεργαλειο και sexy μαμά !
Σε ευχαριστώ για όλες τις χαρές που φέρνεις στη ζωή μου ! Σ'αγαπώ , Σ'αγαπάμε !
#happybirthday #mywoman #myotherhalf».

Η ζωή με τη Λένια και τη Σοφία

Οι κόρες τους είναι τα πάντα για εκείνους και η καθημερινότητά τους περιστρέφεται γύρω από αυτές. Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει οι δύο πρωταθλητές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved