Μαντώ Γαστεράτου: Η σπάνια φώτο με τον άνδρα της και η εκδήλωση αγαπης

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον άντρα της, και μας εξηγεί τον λόγο

Μαντώ Γαστεράτου: Η σπάνια φώτο με τον άνδρα της και η εκδήλωση αγαπης

Στο πλευρό του συζύγου της, Νίκου Ισηγόνη, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός νιώθει πάντα ασφάλεια.

Δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον σύζυγό της και μας αποκάλυψε τον λόγο. Δεν αρέσουν στον άντρα της οι φωτογραφίες! Ακριβώς όπως και στην μαμά της. Ωστόσο η Μαντώ Γαστεράτου κάνει μια προσπάθεια να μας δείξει τον άντρα της, κρυφά από εκείνον.

manto antras

Στην φωτογραφία μας κάνει «σσσσς!», και έχει χιουμοριστική διάθεση, όπως σε αρκετές από τις δημοσιεύσεις της. Η Μαντώ δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της, ακόμα και τώρα που είναι κουρασμένη από την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Εκδήλωση αγάπης

Η γλυκιά μανούλα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για τον σύντροφό της! Και ελπίζει ο γιος τους να πάρει τις αξίες, την ηθική, και τον χαρακτήρα του πατέρα του, και η κορούλα τους, να βρει και εκείνη έναν τόσο καλό άντρα, που να την αγαπάει, να την προσέχει, και αν χρειαστεί να περιμένει τρείς ώρες μέσα στον καύσωνα χωρίς να γκρινιάζει!

manto gasteratou

Η ευτυχισμένη παρουσιάστρια ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram στην οποία, πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο γιος της, Γιώργος.

Πάρτε μια γεύση από τη ζωή μαζί του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved