Δέσποινα Βανδή: «Το αστέρι μου» - Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στον φακό.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι αχώριστες. Μαμά και κόρη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση που στο πέρασμα του χρόνου γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Μάλιστα, η 18χρονη Μελίνα φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει από την τραγουδίστρια την αγάπη της για την μουσική αλλά και το ταλέντο.



Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Μαζί στη Θεσσαλονίκη

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο και δίπλα της βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα για να την στηρίξουν και να την απολαύσουν. Μεταξύ αυτών και η κόρη της, Μελίνα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες τους μετά από καιρό βάζοντας έτσι «φωτιά» στο Instagram.

Πρώτη ανάρτηση η παρακάτω. H διάσημη μαμά ανέβασε μία σέλφι από το Σάββατο το βράδυ με την Μελίνα και μία φίλη της και τα likes ξεπέρασαν τα 25.000 σε μία μέρα.



Την Κυριακή μαμά και κόρη πόζαραν και πάλι στον φωτογραφικό φακό, αυτή τη φορά πιο χαλαρές και με casual ντύσιμο. «Το αστέρι μου» έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram Story, όπως την αποκαλεί συχνά.

Η Μελίνα Νικολαΐδη εντυπωσιάζει με την φυσική ομορφιά και την φρεσκάδα της. Τον περασμένο Φλεβάρη έγινε 18 ετών και τότε η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το πάρτι της γράφοντας:

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος!

Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!»



Η φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τη Δανάη Μπάρκα

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και η Δανάη Μπάρκα το Σαββατοκύριακο και παρευρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με την κόρη της τραγουδίστριας την οποία και χαρακτηρίζει ως αδυναμία της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved