Δέσποινα Βανδή:Η φώτο με την κόρη της αγκαλιά κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δείτε τη Μελίνα Νικολαϊδη όταν ήταν μωρό να ποζάρει με τη μαμά της.

Δέσποινα Βανδή:Η φώτο με την κόρη της αγκαλιά κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα όταν η κόρη της Μελίνα ήταν πολλή μικρή, δημοσίευσε στο Instagram η Δέσποινα Βανδή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, είναι η αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα κάνει αρκετές αναρτήσεις με την κόρη της, που είναι πια έφηβη.Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 17 , στις 8 Φεβρουαρίου και η μαμά της είχε δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες της γράφοντας:

«Δευτέρα...Τρίτη...Κυριακή...Πάσχα...καλοκαίρι...Χριστούγεννα ...Άνοιξη...και πάλι ...Δευτέρα...
17 χρονια πέρασαν...στο άχρονο του χρόνου...17 χρονια μάνα...17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό ,να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει...#birthdaygirl».


https://www.instagram.com/p/CLCou3ppFxc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

‘Οπως έχει πει η ίδια, με την κόρη της έχει ένα απίστευτο δέσιμο από τότε που γεννήθηκε. Θεωρεί τη Μελίνα ένα σπουδαίο κορίτσι και η σχέση που έχουν αναπτύξει με το πέρασμα των χρόνων είναι υπέροχη.

Η Μελίνα εκτός των άλλων έχει και καταπληκτική φωνή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένη την ενασχόληση της με το τραγούδι, έχοντας ως μέντορα τη μαμά Δέσποινα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που δημοσίευσε σε Insta Story η γνωστή τραγουδίστρια κρατώντας αγκαλιά τη Μελίνα όταν ήταν μικρή καθώς και πιο πρόσφατες της έφηβης πια κόρης της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved