Δέσποινα Βανδή: Δείτε την τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Μελίνας

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Δέσποινα Βανδή.

 

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Μελίνας

Η μοναχοκόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα είχε τα γενέθλιά της.

Έκλεισε τα 17 και η μητέρα της έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, δημοσιεύοντας μάλιστα κι αρκετές φωτογραφίες.

«Δευτέρα...Τρίτη...Κυριακή...Πάσχα...καλοκαίρι...Χριστούγεννα ...Άνοιξη...και πάλι ...Δευτέρα...
17 χρονια πέρασαν...στο άχρονο του χρόνου...17 χρονια μάνα...17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό ,να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει...#birthdaygirl».


https://www.instagram.com/p/CLCou3ppFxc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δέσποινα Βανδή έχει μια εξαιρετική σχέση με την κόρη της και τα τελευταία χρόνια, δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες της στα social media. Είναι άλλωστε έφηβη και η Μελίνα, έχει το δικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο όμως είναι «κλειδωμένο» και τις αναρτήσεις της μπορούν να τις βλέπουν μόνο οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η Μελίνα μοιάζει αρκετά στη μητέρα της. Εκτός από το στιλ της φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της μητέρας της στο τραγούδι. Μάλιστα έχουν τραγουδήσει ντουέτο αρκετές φορές.


https://www.instagram.com/p/CJA7i2XJvl7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν γνωρίζουμε αν χθες η Δέσποινα Βανδή είχε ετοιμάσει κάποια έκπληξη στην κόρη της, πάντως την τούρτα έφτιαξε η φίλη της Μάνια Ντέλου. Δείτε την όπως και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της η γνωστή τραγουδίστρια νήμερα των γενεθλίων της κόρης της, στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης