Ρούλα Ρέβη: Τι είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να κάνει όταν αποκτήσει παιδιά

Το αποκάλυψε η ίδια σε ένα υπέροχο ποστ της.

Ρούλα Ρέβη: Τι είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να κάνει όταν αποκτήσει παιδιά

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία της κόρης της από αυτές που χαζεύει κανείς σε εκθέσεις φωτογραφίας.

Η Χρυσή στέκεται σε ένα σοκάκι της Τήνου, που εκείνη τη στιγμή είναι άδειο, και η μαμά της απαθανατίζει τη στιγμή.

Η μικρή δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμα ποια διαδρομή θα επιλέξει: το στενάκι μπροστά της ή τα σκαλοπάτια στο πλάι.


https://www.instagram.com/p/Ca6vrypAST1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη φωτογραφία η Ρούλα Ρέβη μίλησε για μια υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της όταν ήταν μικρή.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου όταν ήμουν μικρή πως αν κάνω παιδιά δεν θα ξεχάσω να θυμάμαι πως είναι το μυαλό φρέσκο ,αγνό και καθαρό και πως έρχεται σιγά σιγά η στιγμή να αμφισβητήσεις τα πάντα , το σωστό και το λάθος που σου μαθαίνουν το μικρό και το μεγάλο όνειρο που μπορεί να έχεις αλλά πολύ περισσότερο απ’ ολα υποσχέθηκα να θυμάμαι τη χαρά για το άγνωστο και το καινούριο …. Και μου αρέσει να κάνω ένα βήμα πίσω και να παρατηρώ ένα παιδί να το νιώθει … Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της.

Τα σχόλια που ακολούθησαν πολλά, με αρκετές γυναίκες να τη συγχαίρουν που σε κάθε της ανάρτηση καταφέρνει να συνδυάσει το συναίσθημα με την ανάμνηση.

Η αλήθεια είναι ότι η Ρούλα Ρέβη κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της δέχεται εγκωμιαστικά σχόλια όπως και για τις δικές της τοποθετήσεις για θέματα που την απασχολούν.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές μόνο από τις υπέροχες φωτογραφίες των διδύμων που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved