Pampers® Pants™με Stop & Protect Pocket:Το crash test που πάντα ήθελα να κάνω

φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Pampers® Pants™με Stop & Protect Pocket:Το crash test που πάντα ήθελα να κάνω

Από πού να αρχίσω; Θα σας πάω πίσω, στο μακρινό 2012 που η κόρη μου ήταν 2 ετών και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Τόσο, που πολλές φορές με έκανε να νιώθω σίγουρη ότι τα κακάκια δεν πρόκειται να τα κάνει στη βόλτα γι' αυτό και δεν έπαιρνα μαζί μου δεύτερη αλλαξιά ρούχα, καλτσάκια και παπούτσια. Μόνο μια, δυο πάνες έριχνα στην τσάντα και αυτές για να αλλάξω την πάνα που θα λέρωνε με τσισάκια. Όμως, εκείνη την ημέρα του Δεκέμβρη -Δεκέμβρης ήταν νομίζω- αποφάσισε να πιει χυμό και να γεμίσει την πάνα της, όσο ποτέ ξανά.

Αποτέλεσμα; Οι διαρροές να υπάρχουν από παντού. Μέχρι που είδα κακάκια στην πλάτη της, το καλσόν της και μέσα στα παπούτσια της. Ο "κακαρράκτης" είχε κάνει την εμφάνισή του και εγώ έζησα τη χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Κάντε το για μια στιγμή εικόνα: Ένα χαρούμενο κοριτσάκι πίνει χυμό. Μέσα σε λίγα λεπτά πιάνει μια γωνία, παίρνει μια γκριμάτσα που όλοι οι γονείς γνωρίζουν και τέλος τρέχει στην αγκαλιά της μαμάς. Η μαμά διαπιστώνει ότι το καλσόν είναι βρεγμένο, πηγαίνει στο μπάνιο να ελέγξει και διαπιστώνει ότι μέσα από το φόρεμα, το μπλουζάκι και το φανελάκι, υπάρχει μια ρουκέτα που οριακά δεν φτάνει στα αυτιά!

Για όλες τις πάνες έκτοτε ήμουν δύσπιστη και κάθε φορά που έβλεπα ένα crash test απορροφητικότητας στην τηλεόραση γέλαγα, μιας και ήξερα ότι ποτέ μια πάνα δεν θα έφτανε στο σημείο να είναι τόσο απορροφητική που να προστατεύει, από κάθε είδους ρουκέτα. Μεγάλη ή μικρή. Γι' αυτό και ποτέ δεν πρότεινα κάποια συγκεκριμένη εταιρία πανών στις φίλες μου.

Το crash test στα χέρια μου

Και να, που αρκετά χρόνια μετά (και ενώ έχω να λέω το περισταστικό αυτό με κάθε αφορμή) κατέβηκε με ένα τεράστιο κουτί στα χέρια της η φίλη μου η Κική λέγοντάς μου ότι θα έπρεπε να κάνω κάποιο τεστ απορροφητικοτητα στις νέες πάνες Pampers® Pants™με Stop & Protect Pocket.

"Κική, να ξέρεις θα είμαι ειλικρινής και αντικειμενική! Αν το crash test είναι αποτυχημένο θα το γράψω, να το ξέρεις!" της είπα και αμέσως έσπευσα να δοκιμάσω τις νέες πάνες βρακάκια που υπόσχονται ότι προλαμβάνουν τις διαρροές στο πίσω μέρος!

Βήμα 1ο

LP2 3105

Έβγαλα από το κουτί τις νέες πάνες Pampers® Pants™ με Stop & Protect Pocket και πήρα και μία παλιά πάνα Pampers® Pants™. Ξέρετε... προηγούμενο μοντέλο...προηγούμενης χρονιάς. Έχουν περισσέψει στο σπίτι μας και τις βάζουμε στις κούκλες μωράκια που έχουμε. Τις έκοψα και τις τοποθέτησα κάθετα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

Βήμα 2ο

LP2 3108

Αφού βεβαιώθηκα ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά, πρόσεξα ότι οι νέες πάνες έχουν διπλά προστατευτικά που εμποδίζουν τις διαρροές γύρω από τα ποδαράκια του παιδιού και έχουν προστατευτικά στο πίσω μέρος της πλάτης που εμποδίζουν την ρουκέτα να ξεφύγει από την πάνα.

Βήμα 3ο

LP2 3110

Πήρα τα μπουκαλάκια με το μπλε υγρό και ήμουν έτοιμη να τα αδειάσω στις δύο πάνες για να δω και ιδίοις όμμασι το πόσο απορροφητική είναι η νέα πάνα από την παλαιότερη.

Βήμα 4ο

LP2 3121
LP2 3128

Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους. Έπαθα σοκ. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η παλιά πάνα -που δεν έχει και το προστατευτικό πλάτης- έχει γεμίσει με το μπλε υγρό, ενώ η άλλη όχι μόνο συγκρατεί το υγρό, αλλά απορροφά την υγρασία και την κρατάει στο εσωτερικό της.

Pampers® Pants™με Stop & Protect Pocket - Σας τις προτείνω ανεπιφύλακτα

Κοιτάξτε να δείτε. Σίγουρα καθημερινά διαβάζετε αρκετά προϊοντικά άρθρα στα site. Αυτό όμως δεν είναι προϊοντικό. Όχι, δηλαδή με την έννοια που μπορεί να πιστεύουν κάποιοι. Επειδή την έχω πατήσει από πάνες και μάλιστα, έτρεχα να πλύνω το παιδί μου σε νιπτήρες με κρύο νερό (επειδή δεν ήταν τόσο απορροφητικές, όσο θα έπρεπε, οι πάνες που χρησιμοποιούσα) δεν θα έγραφα, πόσο μάλλον δεν θα πρότεινα κάτι που δεν θα ήταν πραγματικό. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, τα αποτελέσματα μιλούν μόνα τους.

Οι νέες πάνες Pampers® Pants™ με Stop & Protect Pocket είναι οι καλύτερες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ και απ' ότι διαβάζω υπόσχονται έως και 12 ώρες απόλυτη προστασία από διαρροές.

Το crash test αυτό το αποδεικνύει και εγώ, ως Μαργαρίτα, σας προτείνω ανεπιφύλακτα τις πάνες βρακάκια Pampers® Pants™ με Stop & Protect Pocket. Γιατί; Για να μην φοβάστε τον "κακαρράκτη" όπως εγώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved