Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα φωτο με τον Αρίωνα – Δείχνει το πρόσωπό του για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Καραβάτου εύχεται χρόνια πολλά στο γιο της

Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα φωτο με τον Αρίωνα – Δείχνει το πρόσωπό του για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να έχει ένα αρκετά απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά προτεραιότητά της είναι τα δύο υπέροχα παιδιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που μπαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega "Τι λες τώρα", τις καθημερινές τις περνά μαζί με τον Αρίωνα και την Αέλια, παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμος της με τον ηθοποιό, Κρατερό Κατσούλη.

Η Κατερίνα έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, αφού δικαίως αποτελούν τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της. Η ίδια μπορεί γενικά να αποφεύγει να ανεβάζει στα social media στιγμές μαζί τους καθώς θέλει να τα προστατέψει, όμως κάποιες φορές κάνει κάποιες εξαιρέσεις.

Εξαίρεση έκανε και πριν μια ώρα που ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της, μάλιστα πρώτη φορά φαίνεται το πρόσωπο του Αρίωνα.

Ο μικρός φαίνεται στο στιγμιότυπο να κάθεται ανέμελα στην καρέκλα του σε καλοκαιρινές διακοπές. Ο 6χρονος πλέον γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη κοιτάει χαμηλά, ενώ εντύπωση κάνουν τα ξανθά του μαλλιά. Το στιγμιότυπο είναι προφανώς από το πρωινό γεύμα του αγοριού, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται μπροστά του μια «γενναία» φέτα ψωμί με μέλι.


https://www.instagram.com/p/CdaTDS3jR3n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η περήφανη μανούλα, συνόδευσε την όμορφη φωτογραφία με ένα συγκινητικό κείμενο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στο γιο της που σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια γεννήθηκε.

«Κοιτώντας σε, μαθαίνω να προχωρώ σωστά, με αγάπη, ειλικρίνεια, τρυφερότητα και δύναμη. Σκέψεις του τώρα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, ακριβώς έξι χρόνια από την στιγμή που σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να είσαι χαρούμενος. Χρόνια πολλά υπέροχε ατρόμητε πολεμιστή μου! #Αρίωνας»

Η Έλενα Χριστοπούλου εντυπωσιασμένη από την όμορφη φωτογραφία, σχολίασε «Αυτός θα με καταστρέψει εμένα!»

Πολλοί ακόλουθοι της Κατερίνας Καραβάτου έγραψαν τις ευχές τους κάτω από τη φωτογραφία κάνοντας πιο ξεχωριστή τη μέρα αυτή.

Με αφορμή τα 6α γενέθλια του μικρού αγοριού, θυμόμαστε μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις όμορφες αναρτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved