Κατερίνα Καραβάτου: Γελά με την καρδιά της - Οι όμορφες φωτογραφίες με τον Αρίωνα

Μαμά και γιος σε κέφια!

Κατερίνα Καραβάτου: Γελά με την καρδιά της - Οι όμορφες φωτογραφίες με τον Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά της και αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες με τον γιο της, Αρίωνα.

Βόλτα με τον γιο της, Αρίωνα, βγήκε η παρουσιάστρια του ''Τι λες τώρα'' και γέλασε με την καρδιά της όπως θα δείτε και εσείς. Η Κατερίνα Καραβάτου παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα της, πάντα βρίσκει τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να αφιερωθεί στα παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Το Σάββατο λοιπόν, η παρουσιάστρια πέρασε το απόγευμα μαζί με τα παιδιά της και εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό (πριν έρθει η λασποβροχή) βγήκε για να παίξει μαζί τους.

"On the road (αναμφισβήτητα καμία σχέση μ αυτόν του Τζακ Κέρουακ). Αυτός, είναι του Αρίωνα", σχολίασε κάτω από τις τρεις φωτογραφίες και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, από γνωστές και μη φίλες της.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν αυτό που είχαμε γράψει πριν καιρό. Ότι ο Αρίωνας της μοιάζει πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved