Αυτός ο πιτσιρικάς κλέβει την παράσταση στο γάμο της μαμάς του (vid)

  • Tρέχει στο διάδρομο για να πέσει στην αγκαλιά της μαμάς του
Αυτός ο πιτσιρικάς κλέβει την παράσταση στο γάμο της μαμάς του (vid)

Το περπάτημα στον διάδρομο ίσως είναι η μεγαλύτερη στιγμή για κάθε νύφη, αλλά για την Kristie Mihelich από το Τρόι του Μίσιγκαν, ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός που δεν θα ξεχάσει.

Η Mihelich ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Bobby Mihelich στις 22 Απριλίου στο Ωδείο Planterra στο West Bloomfield του Μίσιγκαν, όταν ο 2χρονος γιος τους, Pierson, έκλεψε άθελά του την παράσταση.

Τη δεύτερη στιγμή που παρατήρησε τη μαμά του να εμφανίζεται στο τέλος του διαδρόμου, ο Pierson έβγαλε μια μεγάλη κραυγή και έτρεξε γρήγορα προς το μέρος της.

Ήταν μια σαγηνευτική και αξιολάτρευτη στιγμή που καταγράφηκε στην κάμερα από τον καλύτερο φίλο της Mihelich και τον φωτογράφο του ζευγαριού.

«Γεια σου μαμά!», φώναξε δυνατά το αξιολάτρευτο αγοράκι, κούνησε και τα δύο του χέρια, και μετά έτρεξε στην αγκαλιά της μαμάς του.

Η Mihelich μοιράστηκε το τρυφερό βίντεο στο Instagram την περασμένη εβδομάδα και από τότε έχει κατακλυστεί από σχόλια και μηνύματα.

Η Mihelich είπε στο "GMA" ότι δεν είχε ιδέα ότι ο γιος της, τον οποίο αποκαλεί επίσης Piercy, θα αντιδρούσε έτσι.

«Πάντα σχεδιάζαμε να έχουμε τον Pierson ως φορέα του δαχτυλιδιού, επειδή είναι ένας τόσο εξωστρεφής, χαρισματικός, μικρός διασκεδαστής και πιστεύαμε ότι αυτός θα ήταν απλά ο τέλειος ρόλος για αυτόν. Το προηγούμενο βράδυ, στο δείπνο της πρόβας, δεν είχε κάνει έτσι», δήλωσε η Mihelich.

Η Mihelich είπε ότι το να δει αυτή την αντίδραση του γιού της ήταν το καλύτερο δώρο γάμου. Κυριολεκτικά, ήταν σαν ταινία.

«Ήταν τόσο χαρούμενος που δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Απλώς έτρεξε στον διάδρομο πάνω μου, και ειλικρινά δεν έχω νιώσει πιο γλυκιά στιγμή σε ολόκληρη τη ζωή μου. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα», είπε συγκινημένη η μανούλα.

Αφού οι καλεσμένοι έφαγαν, ο μικρός μπόμπιρας ανέβηκε στην πίστα και δεν κάθισε ούτε λεπτό.

Με πληροφορίες από www.goodmorningamerica.com

Δείτε το βίντεο



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved