Αστείο βίντεο δείχνει πώς ήταν η ζωή μιας μαμάς πριν και μετά τα παιδιά

Αστείο βίντεο δείχνει πώς ήταν η ζωή μιας μαμάς πριν και μετά τα παιδιά
Photo by Jonathan Sanchez on Unsplash

Η ζωή χωρίς παιδί είναι πολύ διαφορετική από ότι με παιδί, ή με περισσότερα παιδιά. Η ζωή με έναν έφηβο είναι μίλια μακριά από τη ζωή με ένα νεογέννητο. Πριν κάνουμε παιδιά οι ανησυχίες μας ήταν εντελώς διαφορετικές.

Για παράδειγμα, η καριέρα. Η δουλειά μας. Πριν γίνουμε μαμάδες, η ανησυχία μας μπορεί να ήταν πως να ανέβουμε επαγγελματικά.

Όμως μετά τη γέννηση των παιδιών οι ανησυχίες και οι προτεραιότητες πήραν άλλες μορφές. Πχ, πώς να συνδυάσουμε δουλειά και παιδιά. Ή πώς να ανεβούμε επαγγελματικά και να είμαστε καλές μαμάδες. Ή πώς να αποδεσμευτούμε από τα επαγγελματικά γιατί θέλουμε να αφιερωθούμε στη μητρότητα.

Πώς αλλάζει η ζωή σου όταν γίνεις μητέρα;

Η εμπειρία της μητρότητας, σε κάνει πιο δυνατή, αλλάζει τις προτεραιότητές σου και φυσικά ανάμεσα σε πολλές άλλες αλλαγές που θα συμβούν... η καρδιά σου τώρα θα «σκάσει» από μια ανιδιοτελής αγάπη που δεν έχεις βιώσει ποτέ!

Πολλά πράγματα όμως δεν είναι όσο ρόδινα, όσο περιμένεις να είναι, όπως για παράδειγμα το να πας για ψώνια με τα παιδιά σου, οι δουλειές του σπιτιού, ο ύπνος κτλπ.

Αυτό το βίντεο είναι μια πραγματική αναπαράσταση από διάφορες στιγμές στο εκπληκτικό ταξίδι της μητρότητας.

Δείτε το αστείο βίντεο



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved