Σύζυγος έγινε viral μέσα από τα ξεκαρδιστικά του βίντεο! Θέμα; Οι επισκέπτες του σπιτιού

Σύζυγος μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει τι νομίζει η γυναίκα του ότι οι καλεσμένοι της θα κάνουν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο σπίτι.

Σύζυγος έγινε viral μέσα από τα ξεκαρδιστικά του βίντεο! Θέμα; Οι επισκέπτες του σπιτιού

Αν ανήκετε σε εκείνες τις μαμάδες που καθαρίζουν σχολαστικά το σπίτι τους λίγο πριν υποδεχτούν τους επισκέπτες στο σπίτι, τότε σίγουρα αυτό το βίντεο θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε.

Σε μια σειρά από άκρως απολαυστικά και ξεκαρδιστικά βίντεο που ανάρτησε στο TikTok αυτός ο μπαμπάς, κατάφερε να κάνει τους πάντες να γελάσουν.

Βλέπετε, τα βίντεο παρωδίες, δείχνουν με ξεκαρδιστικό τρόπο, ότι οι γυναίκες είναι υπερβολικές με την καθαριότητα του σπιτιού πριν φτάσουν οι καλεσμένοι, λες και εκείνοι θα αρχίσουν να τσεκάρουν το μπάνιο, το χαλί και τον νεροχύτη αν είναι καθαρά.

Ελάτε τώρα; Σίγουρα έχετε τακτοποιήσει τον καναπέ, έχετε κάνει μια γρήγορη σκούπα, έχετε μαζέψει τα νερά από τον νεροχύτη και έχετε ρίξει μια τελευταία ματιά στον νιπτήρα και τη λεκάνη της τουαλέτας, πριν ανήκετε την πόρτα στους επισκέπτες σας.

Ναι ναι, όλοι το κάνουμε. Γιατί; Εξαιτίας του άγχους, προφανώς.

Στο πρώτο βίντεο τσεκάρει για δαχτυλιές στα τζάμια, σηκώνει τα χαλιά και ελέγχει για σκόνη στα έπιπλα.

Σε αυτό το βίντεο, επιστρέφει ως περίεργος επισκέπτης που με ένα αυτοκόλλητο ρολό ελέγχει για τρίχες, ενώ στο μπάνιο τσεκάρει τα πάντα, μυρίζοντας ακόμη και τις πετσέτες!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved