Τζένη Θεωνά: Ο γιος της μαζεύει στους αγρούς λουλούδια

Ο Αρίωνας είναι παιδί της φύσης.

Τζένη Θεωνά: Ο γιος της μαζεύει στους αγρούς λουλούδια

Η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο του γιου της, Αρίωνα.

Ο μικρός λατρεύει τη φύση και οι γονείς του με κάθε ευκαιρία πηγαίνουν βόλτες σε κοντινά πάρκα όπου μπορεί να τρέξει και να παίξει με τα χώματα.

Χθες λοιπόν η ηθοποιός δημοσίευσε σε Insta Story μια φωτογραφία του Αρίωνα να μαζεύει αγριολούλουδα. Συγκεκριμένα, είναι σκυμμένος και κόβει με το χεράκι του μια κατακόκκινη παπαρούνα.

Το σχόλιο της θα μπορούσε να είναι και τροφή για σκέψη:

«Ένα λουλούδι για όλες τις μανούλες και τα ευαίσθητα αγόρια τους. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…».

jennytheona gios

Οι μεγάλες αγάπες του Αρίωνα

Ο γιος της Τζένης Θεωνά έχει μεγάλη αδυναμία στα μηχανοκίνητα οχήματα παντός τύπου: φορτηγά, μπουλντόζες, φαγάνες και φυσικά στο χώμα.

tzeni theona gios paixnidia me xoma

Η ηθοποιός τον έχει απαθανατίσει πολλές φορές να παίζει στα χώματα και είχε σχολιάσει σε ένα ποστ της:

«Nα μας προτιμάτε. Κάνουμε καθαρές δουλειές. #not Εδώ βιώνουμε το χιλιοστό απότομο αναπτυξιακό άλμα, το οποίο με αφήνει περήφανη αλλά και άφωνη σε συνδυασμό με τα φοβερά και τρομερά #terribletwos και τις δεκάδες ιώσεις που υποδεχόμαστε την μία πίσω απ' την άλλη. Όλες οι φωτό με τα πεντακάθαρα κι έξοχα outfits που ανεβάζω ισχύουν ενίοτε αλλά απηχούν το 1/1000 της καθημερινότητας μου. Αυτό ήθελα να το πω σε εσένα που αναρωτιέσαι "εκείνη πώς προλαβαίνει"; Καμία δεν προλαβαίνει. Όλες τρέχουμε σαν παλαβές συνδυάζοντας μυριάδες ρόλους με επιτυχία αλλά και συνεχείς, αλλεπάλληλες ματαιώσεις. Η πίστα ονομάζεται "εργαζόμενη μαμά στην δυτική κοινωνία" και είναι σύνθετη κι αφιλόξενη αλλά εμείς και πάλι, κάπως(!), τα καταφέρνουμε.».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του Αρίωνα να παίζει στη φύση στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved