Τζένη Θεωνά: Παραδίδει μαθήματα στιλ ακόμη και στην παιδική χαρά με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά διδάσκει στιλ, σε βόλτα με τον γιο της, Αρίωνα που σε λίγες μέρες θα κλείσει τα τρία του χρόνια.

Τζένη Θεωνά: Παραδίδει μαθήματα στιλ ακόμη και στην παιδική χαρά με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Απρίλιο του 2019. Ο γιος της είναι η αδυναμία τόσο της ίδιας όσο και του μπαμπά του, Δήμου Αναστασιάδη. Το ζευγάρι, μάλιστα μοιράζεται συχνά όμορφες οικογενειακές στιγμές και είναι ξετρελαμένοι με τον αξιολάτρευτο γιο τους!

Πώς θα είστε και εσείς κομψές, εύκολα και γρήγορα!

Η ηθοποιός, αν και είναι πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμά της και ζει μια φρενήρη καθημερινότητα, δεν παύει να είναι γυναίκα και να θέλει πάντα να αισθάνεται όμορφα. Αυτό μαρτυρούν και οι τελευταίες της εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Όπως βλέπετε και εσείς ένα απλό και άνετο λουκ, δεν σημαίνει ότι στερείται στυλ και αίγλης. Μαμα και γιος, έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παιδική χαρά, για μια ακόμα φορά! Η παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια με τον Mίκυ Μάους στα παπουτσάκια του Αρίωνα δεν θα γινόταν να μείνει απαρατήρητη.


https://www.instagram.com/p/CbkGnaiMGFC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το να βρει μια μαμά ένα ρούχο που να είναι κατάλληλο τόσο για τη δουλειά, όσο και για την βόλτα στην παιδική χαρά με το παιδί της, ισοδυναμεί σε δυσκολία με το πηγαίνει τα παιδιά της για ύπνο στην ώρα τους!

Κάντε το όπως η Τζένη Θεωνά

1. Κρατήστε το απλό.


https://www.instagram.com/p/Ca4jgdxMGHm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προσπαθήστε να μην κάνετε υπερβολικό styling. Εάν είστε κάπoια που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς λίγη λάμψη, τότε φορέστε μια πολύχρωμη φούστα ή ένα παντελόνι με γκλίτερ ή κάποια πιο «διασκεδαστικά» παπούτσια.

2. Μην απορρίπτετε την άνεση για το στυλ.


https://www.instagram.com/p/COf3aYzM7lQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είπα να φορέσετε μια απλή φόρμα με τα sneakers σας, αλλά όταν συνδυάζετε μια μέρα στην δουλειά με τις βόλτες με τα παιδιά σας, καλό είναι να έχετε ελευθερία κινήσεων. Η άνεση δεν σημαίνει ένα βαρετό ντύσιμο. Μπορείτε ακόμα να φαίνεστε κομψή και να αποφύγετε τις φουσκάλες στα πόδια σας. Πιστεύω ακράδαντα στο φλατ μποτάκι, ή ένα απλό και άνετο σανδάλι τώρα που μπήκε ο Απρίλης.

3. Ντυθείτε κατάλληλα για τη δουλειά σας.


https://www.instagram.com/p/CWoDxuPM1ld/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό φαίνεται σαν προφανές, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσες γυναίκες δεν ντύνονται κατάλληλα για αυτό που κάνουν. Ας αφήσουμε τα παιδιά στην άκρη για ένα δευτερόλεπτο (ναι, μερικές φορές μπορείς να έρθεις πρώτος) και ας εστιάσουμε στην εργασιακή πτυχή της ενδυμασίας σου. Μια δασκάλα δεν χρειάζεται να τρέχει με κοστούμι. Το casual είναι εντάξει, αλλά και λίγες πινελιές στο styling δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (ένα καπέλο, μια ζώνη, ένα όμορφο κόσμημα) πρέπει να φαίνεστε ευπαρουσίαστες, για να νιώθετε και εσείς όμορφα, και γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει μετά το σχόλασμά σας.

4. Πείτε «Ναι» στο layering!


https://www.instagram.com/p/CNR19zws4-m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ρούχα με στρώματα είναι ένας όρος που περιγράφει έναν τρόπο ντυσίματος χρησιμοποιώντας πολλά ρούχα που φοριούνται το ένα πάνω στο άλλο. Αυτός είναι ένας καλός κανόνας για όλες τις μητέρες, αλλά ειδικά για τις μαμάδες των μικρών παιδιών, που τα ρούχα τους λερώνονται πιο εύκολα, χάρης τα ατίθασα αγγελούδια τους. Ακόμα και το καλοκαίρι μπορείτε να κρατήσετε μια ελαφριά ζακέτα στην τσάντα σας σε περίπτωση κάποιου «ατυχήματος». Το να φορέσετε ένα πουκάμισο με γιακά κάτω από ένα πουλόβερ είναι επίσης μια καλή επιλογή.

5. Η τσάντα είναι απαραίτητη.


https://www.instagram.com/p/CQa9CzPskZ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ως γυναίκες, είμαστε φυσικά λάτρεις της τσάντας. Νομίζω ότι έχουμε κάποια περίεργη μετάλλαξη στα χρωμοσώματά μας που μας τραβάει προς τις όμορφες τσάντες και παπούτσια. Κρατήστε τον σικάτο φάκελο και τη μικρή σας τσάντα για τις βραδινές σας εξόδους, και αναζητήστε πρακτικές τσάντες που να χωράνε αρκετά πράγματα, καθώς θα τα χρειαστείτε.

Δεν χρειάζεται να είναι τεράστια, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να μεταφέρει τόσο το τάμπλετ σας, όσο και μερικά σνακ δικά σας και του παιδιού. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά εκπληκτικά σακίδια πλάτης που κάνουν σχεδόν κάθε ντύσιμο να φαίνεται πιο κούλ.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί απλοί κανόνες που θα βοηθήσουν κάθε μαμά να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα. Α, και φροντίστε να φορέσετε ένα πλατύ χαμόγελο, όπως η Τζένη Θεωνά! Η αυτοπεποίθηση είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορεί να έχει κάθε γυναίκα. Καμιά γυναίκα δεν είναι πιο όμορφη, από μια γυναίκα ευτυχισμένη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved