Τζένη Θεωνά: Με τον γιο της για ψώνια - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο της ανήρτησε η ηθοποιός στο Instagram. 

Τζένη Θεωνά: Με τον γιο της για ψώνια - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Η Τζένη Θεωνά έχει «έρωτα» με τον γιο της. Η ίδια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε δηλώσει πρόσφατα:

«Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας . Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει συνέχεια, είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα».

Το αγοράκι γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια στις αρχές του μήνα. Το παιδικό πάρτι γενεθλίων του είχε θέμα spiderman και η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες δίνοντάς μας μια ιδέα από τον στολισμό, τον χώρο και τον μπουφέ.

tzeni thoena genethlia ariona 6

Ο Αρίωνας ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω του και λατρεύει το παιχνίδι. Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά κάνουν απανωτές ερωτήσεις (θυμηθείτε το άρθρο μας «Τα “γιατί” των παιδιών έχουν τεράστια σημασία στην ανάπτυξή τους»), γνωρίζουν την ηλικία, το φύλο, τουλάχιστον ένα χρώμα, τη διαφορά μέρας και νύχτας και μπορούν να διακρίνουν το μεγάλο από το μικρό. Σε ό,τι αφορά την ομιλία λένε προτάσεις τριών-τεσσάρων λέξεων και το λεξιλόγιό τους αποτελείται περίπου από 1000 λέξεις. Είναι, συνεπώς, πολύ πιο επικοινωνιακά, εκφραστικά και εξωτερικεύουν συναισθήματα, σκέψεις και τη γνώμη τους.

Επίσης, σε αυτήν την ηλικία διευρύνεται η γκάμα δραστηριοτήτων που μπορούν να κάνουν γονείς και παιδιά και τα τρίχρονα μπορούν να συμμετάσχουν σε περισσότερες καθημερινές δραστηριότητες όπως είναι ακόμα και τα ψώνια. Η Τζένη Θεωνά πάντως κάνει τα ψώνια της μαζί με τον μικρό Αρίωνα και πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο για να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές.

Μαμά και γιος αγόρασαν ασορτί παπούτσια και η ηθοποιός απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

tzeni theona gios volta sto emporiko 1

Τζένη Θεωνά: Οι πρόσφατες αναρτήσεις με τον γιο της

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον μικρό Αρίωνα εντός και εκτός σπιτιού. Από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram ξέρουμε ότι στο αγοράκι αρέσουν πολύ τα μηχανοκίνητα οχήματα, η ζωγραφική και η επαφή με τη φύση.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved