Ρούλα Ρέβη: Στην Τήνο για πασχαλινές διακοπές – Οι όμορφες φώτο και το βίντεο που δημοσίευσε

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ένα ακόμη Πάσχα στο πολυαγαπημένο τους σπίτι στην Τήνο

Ρούλα Ρέβη: Στην Τήνο για πασχαλινές διακοπές – Οι όμορφες φώτο και το βίντεο που δημοσίευσε
Photo by on Instagram

Οι περισσότεροι γονείς έφυγαν για τις πασχαλινές διακοπές τους με τα παιδιά τους. Το ίδιο έκανε και η οικογένεια Τότσικα, μαζί με την οικογένεια Χρανιώτη, φωτογραφίες ανάρτησε και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, και η γυναίκα του ηθοποιού Γιώργος Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, είναι ένα από πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και χαίρονται κάθε στιγμή με τα δίδυμά παιδιά τους, Άγγελο και Ειρήνη.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια ταξίδεψε στο ησυχαστήριό τους, το οποίο δεν είναι άλλο από την Τήνο.

Η Ρούλα Ρέβη διαθέτει στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, εξοχικό σπίτι το οποίο και επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία μαζί με τα παιδιά τους. Πρόκειται για ένα σπίτι 55 τ.μ., με απρόσκοπτη θέα και απόλυτα εναρμονισμένη στο άγονο κυκλαδίτικο τοπίο. Τα έπιπλα στη βεράντα έχουν μίνιμαλ, λιτές γραμμές, και η οικογένεια περνάει πολλές όμορφες στιγμές εκεί.

Μάλιστα σε μια ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Ρέβη στο Instagram, είχε περιγράψει πώς απέκτησαν με τον Αποστόλη Τότσικα το σπίτι τους στην Τήνο.


https://www.instagram.com/p/CS9BTBJolGi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά για αυτό το σπίτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια!

Αυτό το μικρό σπιτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα, το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας!

Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτοί είμαστε και εμείς!

Το σπίτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα, με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα! Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή! Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη!
Να κρατάτε τις αναμνήσεις, όχι τα δωμάτια!».

Η ανάρτηση από την Τήνο

Νωρίς το πρωί η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο δείχνοντας τα δυο της παιδιά να κάνουν κούνια. Κάπως έτσι αποκάλυψε ότι εκεί θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα και ευχήθηκε και στους διαδικτυακούς της φίλους να περάσουν καλά όπου και αν είναι.


https://www.instagram.com/tv/CcmvNpzo9hT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από το βίντεο όμως, όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου μας, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε όμορφες φωτογραφίες δείχνοντας τα παιδιά της, το μέρος που βρίσκονται καθώς και φωτογραφίες με τον Χρανιώτη Jr.

Δείτε τις και εσείς παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved