Νάντια Μπουλέ: Έχει ενθουσιαστεί με το νέο παιχνίδι της Σεμέλης

Είναι custom made και της αρέσει πολύ.

Νάντια Μπουλέ: Έχει ενθουσιαστεί με το νέο παιχνίδι της Σεμέλης

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ κιαι του Γιώργου Ισαάκ, το καλοκαίρι, θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια κι αυτό είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για το αγαπημένο ζευγάρι.

Η ηθοποιός τόσο το διάστημα της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννα έκανε και κάνει αναρτήσεις αλλά με μέτρο. Δεν της αρέσει άλλωστε η υπερβολή ούτε όμως και η υπερέκθεση.

Οι φωτογραφίες με τη Σεμέλη δεν είναι πολλές και στις περισσότερες φαίνεται ελάχιστα.

Από τις πιο … αντιπροσωπευτικές είναι αυτή όπου η μικρή ντύθηκε μπαλαρίνα.


https://www.instagram.com/p/CZ6-k8zsbp_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, μοιράστηκε με τους followers της ακόμα ένα στιγμιότυπο, δείχνοντας το νέο της παιχνίδι: υφασμάτινους κύβους με τα αρχικά του ονόματος της μικρής.

«Εχω θα τρελαθεί με αυτούς τους custom made χειροποίητους κύβους που φτιάχνει η Φωτεινή. Το τέλειο διακοσμητικό /παιχνίδι/ δώρο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

nadia boule doro semelis

Τα παιχνίδια της Σεμέλης

Καθώς μεγαλώνει τα ενδιαφέροντα της Σεμέλης αλλάζουν, ειδικά όσον αφορά τα παιχνίδια.

boule kori

Για παράδειγμα, όταν ήταν 3- 4 μηνών, το αγαπημένο της ήταν αυτή η καμηλοπάρδαλη.

nadiaboule kori

Η μητρότητα και η ζωή με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ έχει δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με την κόρη της και ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα βίωνε τόσο έντονα συναισθήματα.

«Νομίζω ότι η κύρια πηγή του δισταγμού μου ήταν η ευθύνη που συνοδεύει την απόκτηση ενός παιδιού και το γεγονός ότι είναι μια παντοτινή δέσμευση που καθορίζει τον προγραμματισμό της ζωής και της καθημερινότητας σου. Επίσης, πάντα σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ σωστά σε κάτι τόσο σημαντικό, αν θα γινόμουν καλή μαμά. Είναι τόσο σπουδαίο το έργο της διαμόρφωσης ενός ανθρώπου που είναι λογικό να σε προβληματίζει. Όμως, από την άλλη, παρόλο που μου το έλεγαν, ειλικρινά δεν περίμενα πόσο ωραίο είναι αυτό που ζεις με το παιδί σου και πόσο δυνατά τα συναισθήματα που σου, γεννιούνται. Είμαι ερωτευμένη μαζί της!», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός στο Hello.

Δείτε κι άλλες αναρτήσεις της ηθοποιού με την κόρη της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved