Νάντια Μπουλέ: Για baby swimming με τη μικρή Σεμέλη

Μαμά και κόρη προετοιμάζονται για το καλοκαίρι.

Νάντια Μπουλέ: Για baby swimming με τη μικρή Σεμέλη

Η Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλη. Αν και ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις με την κόρη της δεν είναι πολλές και ακόμα και όταν δημοσιεύει κάποια φωτογραφία της μικρούλας, φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.


https://www.instagram.com/p/CZ6-k8zsbp_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα. Τι περιλαμβάνει αυτή; Πολλή γυμναστική, παιχνίδια με την κόρη της, βόλτες, προετοιμασία για την εκπομπή Dot που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο με τον Μίνωα Θεοχάρη και… baby swimming.

Το baby swimming φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους γονείς. O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα το επέλεξαν για τις κόρες τους και πρόσφατα δημοσίευσαν φωτογραφίες με τις δίδυμες δίπλα στην πισίνα.


https://www.instagram.com/p/CbznV_ps6V9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία φωτογραφία από την πισίνα δημοσίευσε και η Νάντια Μπουλέ σε Instagram Story, στην οποία γράφει:

«Επιστροφή στο baby swimming! Ετοιμαζόμαστε για μακροβούτια το καλοκαίρι»

nadia mpoule kori pisina baby swimming

Baby swimming: Τα οφέλη για τα παιδιά

Το baby swimming ή αλλιώς η βρεφική κολύμβηση όπως λέγεται στα ελληνικά έχει αποδεδειγμένα αρκετά οφέλη για τα παιδιά, για αυτό και είναι μία δραστηριότητα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το κολύμπι από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία αναπτύσσουν την αντιληπτική τους ικανότητα και κοιμούνται καλύτερα. Πέρα από αυτό όμως, η βρεφική κολύμβηση επιδρά θετικά στη μυϊκή και κινητική τους ανάπτυξη, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή τους και φυσικά τα βοηθά να χαλαρώσουν και να ηρεμούν.

Τα μωρά μπορούν να ξεκινήσουν το baby swimming ήδη από την ηλικία των τριών μηνών και μπορούν να συνεχίσουν μέχρι και να φτάσουν τριών ετών. Όσο για το που γίνεται η βρεφική κολύμβηση, τα βρέφη μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια μέσα και κάτω από το νερό σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για βρέφη, παρουσία γονέων και προπονητών που εξειδικεύονται στην κολύμβηση για μωρά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved