Νάντια Μπουλέ: Ανοιξιάτικη βόλτα με την κόρη της - Η ανάρτησή της στο Instagram

Mαμά και κόρη εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βγήκαν βόλτα να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Νάντια Μπουλέ: Ανοιξιάτικη βόλτα με την κόρη της - Η ανάρτησή της στο Instagram

Την καθημερινότητα με την κόρη της απολαμβάνει η νέα μαμά Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός γέννησε τέλη Ιουλίου και το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό απείχε από τα social media καθώς δεν ήθελε τίποτα και κανείς να την αποσπά από τη νεογέννητη κόρη της. Σταδιακά άρχισε να δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή, να μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες και ελάχιστες φωτογραφίες της μικρής Σεμέλης. Η ηθοποιός αποφεύγει να δείξει το προσωπάκι της μικρούλας και συνήθως δείχνει τα πατουσάκια της ή δημοσιεύει φωτογραφίες σαν την παρακάτω.

nadiaboule kori balarina

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ χθες από την ανοιξιάτικη βόλτα τους. Μαμά και κόρη εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βγήκαν καροτσάδα για να απολαύσουν τον ήλιο. Η ηθοποιός απαθανατίζει την μπέμπα στο καρότσι και γράφει στο Instagram Story που δημοσίευσε: «Υπάρχει καλύτερη εποχή από την άνοιξη;» ερώτηση ρητορική, ασφαλώς, που υποδηλώνει την αγάπη της για την εποχή αυτή και το πόσο απολαμβάνει την εξόρμηση με την μικρή.

nadia mpoule kori karotsi

Νάντια Μπουλέ: Η ζωή με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Φέτος τη βλέπουμε στο τιμόνι της εκπομπής Dot μαζί με τον Μίνωα Θεοχάρη, ενώ πολύ ενεργά ασχολείται και με την διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει και μέσα από την οποία δίνει συμβουλές διατροφής, άσκησης και γενικά με ό,τι σχετίζεται με το ευ ζείν. Η ηθοποιός περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη της, φροντίζει όμως να βρίσκει λίγη ώρα και για εκείνη ώστε να κάνει αυτά που αγαπά όπως τη γυμναστική.

nadiaboule gimnastiki3

Η καθημερινότητα με την κόρη της περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι, αγκαλιά και βόλτες. Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την μικρή Σεμέλη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved